Direktlänk till inlägg 20 februari 2021

Sälen ett katastråf område.

Av Jammar. - Lördag 20 feb 17:29

Stoppa resandet för fan! Stackar satar som bor och arbetar i Sälen, smittan är stor och den muterande varianten skördar sina offer. Butiksägarna flyr fältet och låter de anställda vara kanonmat skiduthyrningen där många av personalen har blivit smittade medans Skistar ledning syns inte till de är väl oroliga och sitter hemma och petar navelludd? Matbutiker vittnar om att många är hemma och är sjuka. Bra för att överklassen ska se mycket glass..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Tisdag 9 mars 07:11

Tre grader kallt och disigt ute men ljust nu här i landets mitt. Ja sitter och småler åt idioterna som demonstrerar mot corona restriktioner. Ja jag är ju oposit mot de.  Tror de är anställda av staten och Anders Tignell för att sprida desinformation...

Av Jammar. - Måndag 8 mars 19:00

De ljuger de jävlarna det går inte att boka tid för vaccinering för de över 65år. Var nyss ut och kollade här i Krokom.     ...

Av Jammar. - Måndag 8 mars 11:21


Dagens ros som är sänd till min vän. Internationella kvinnodagen i dag.   ...

Av Jammar. - Måndag 8 mars 06:39

Sex grader kallt ute och mulet. annars så är det väl lugnt, bortsett från att smittan ökar och folk dör. Så är vi förbannade på Anders Tegnell och hans rövslickeri på överklassen och att inte göra något för att stoppa smittan. Det är genomförbart att...

Av Jammar. - Söndag 7 mars 18:50

De blå ljuger, det går inte att boka tid fast man är över 65 är? Så skryter man med att fas 2 är inledd. Där vaccinering ska vara på gång för de som är över 65. Som är en stor bluff här i Krokom.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se