Direktlänk till inlägg 23 februari 2021

Lägga ihop.

Av Jammar. - Tisdag 23 feb 11:24

Blev sugen på att baka så, ut till affären och handla. Så detta med att hitta mönster i slumpen. Så tar de lång tid innan våren kommer hit. Men fint väder nu på förmiddagen och två grader varmt.

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Torsdag 25 feb 08:21


Dagens bild på min väns ros som jag har skickat.  

Av Jammar. - Torsdag 25 feb 06:52

Noll grad och det ljusnar så det ser mulet ut, här i mitten av landet. Annars så är det lugnt utom att smittan ökar och folk dör och smittade skidturister fortsätter att komma. Det ser ganska hopplöst ut. Stoppa resandet! Förbered stockholmarna på et...

Av Jammar. - Onsdag 24 feb 18:54

Nu måste man ha munskydd i riksdagen. Ja det är väl ok. Men undrar om de får betala munskydden själva som de som jobbar inom handeln?  Efter ett år så är det ok att använda munskydd för ett år sedan så var det inte det? Det luktar ruttet detta med mu...

Av Jammar. - Onsdag 24 feb 17:05

Nyss kollat på Flykten från New york. Gamla minnen från förr. När man gick på krogen på lördag och hyrde en video på söndag med polarna. Så låg man halvdöd och kolla på enpilsken.  Så blev det panik hjälp solen lös in med sitt släpande ljus för först...

Av Jammar. - Onsdag 24 feb 09:01

Nu är det bevisat att fjällturister sprider smitta i Åre! Så stoppa resandet!! Att det det ska vara så svårt att fatta för myndigheterna och Anders. De ger sig inte innan hela landet blir översmittat och det grävs massgravar.. Personalen och de boend...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se