Direktlänk till inlägg 23 februari 2021

Balkong.

Av Jammar. - Tisdag 23 feb 15:22

Dagens bröd med solrosfrön. Gott och mättande. Så kunde jag sitta ute en stund det var faktiskt 15 grader varmt.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 mars 19:00

De ljuger de jävlarna det går inte att boka tid för vaccinering för de över 65år. Var nyss ut och kollade här i Krokom.     ...

Av Jammar. - Måndag 8 mars 11:21


Dagens ros som är sänd till min vän. Internationella kvinnodagen i dag.   ...

Av Jammar. - Måndag 8 mars 06:39

Sex grader kallt ute och mulet. annars så är det väl lugnt, bortsett från att smittan ökar och folk dör. Så är vi förbannade på Anders Tegnell och hans rövslickeri på överklassen och att inte göra något för att stoppa smittan. Det är genomförbart att...

Av Jammar. - Söndag 7 mars 18:50

De blå ljuger, det går inte att boka tid fast man är över 65 är? Så skryter man med att fas 2 är inledd. Där vaccinering ska vara på gång för de som är över 65. Som är en stor bluff här i Krokom.   ...

Av Jammar. - Söndag 7 mars 18:21

Bra att man bötfäller folk som bryter mot smittskydds lagen. Såg på tv att oroliga poliser har munskydd när man slog ner på en demonstration som anordnades av den kristna högern. . Ja ja. Nu skulle det vara på sin plats att bötfälla överklass valpar ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se