Direktlänk till inlägg 25 februari 2021

Det ljusnar.

Av Jammar. - Torsdag 25 feb 06:52

Noll grad och det ljusnar så det ser mulet ut, här i mitten av landet. Annars så är det lugnt utom att smittan ökar och folk dör och smittade skidturister fortsätter att komma. Det ser ganska hopplöst ut. Stoppa resandet! Förbered stockholmarna på ett hemma sportlov.

 
 
Göran

Göran

Torsdag 25 feb 10:22

Ja du, nollåttorna är tydligen de enda odödliga i landet för det är ju mest dom som invaderar Sälen, Åre, Vemdalen m.m För mig fick begreppet "nollåtta" en ny betydelse igår kväll efter Timrås segersiffror borta mot AIK. Det blev just 0-8. Passande!
Annars... så är jag rätt nöjd med att några av de värsta tokstollarna på bloggplatsen tycks ha lagt ner och försvunnit. Tänker på predikanten, kissobajs-damen och den där som bar mask på visningbilden och kallade sig elake Karsten eller liknande. Nästan bara nynassen i Mönsterås kvar men han skriver visst heller inte så ofta längre.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 19 april 21:28


Månen. Innan sopmaskinerna dundrar loss och sprider sitt damm här i Krokom.   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 18:34

Nu släpper man på angående smittan under studentfirandet. Anders Tignell ligger i feber efter att ha tagit Astra vaccin. Och  han skiter han väl i allt nu. Så nu ligger vi illa till.   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 13:22

Hörde i dag att nästan alla som får Astras vaccin får någon typ av biverkning av en sjukhus anställd. Så nu dumpar man Astras vaccin bland  underklassen medans den tärande överklassen får bättre vaccin av annat märke..   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 06:26


En grad varmt och sol ute. Så är det som vanligt smittan ökar så är det skit att man tvingar folk att gå i kyrkan för att få bli vaccinerad här i Krokom. Jag vet inte hur det är i andra kommuner?.   ...

Av Jammar. - Söndag 18 april 21:09


Kvällens måne.  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se