Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - Lördag 13 feb 17:06

Har bakat i dag, matbröd. En bulle åt jag på studs med smör medans den var varm. Ja det är gott. Så skär jag upp limpan med skärmaskinen och fryser in halva.

 

Av Jammar. - Lördag 13 feb 14:04

Vi gräver guld i vintersport utom överklass ungarna i utförsåkning som inte levererar.

Av Jammar. - Lördag 13 feb 10:28

Skulle ut och gå och på affären men det blåste så kallt så pinna hem efter affären. Så ni kristna stollar sluta hota folk med vrede och annat skit. Det finns ingen herre eller jesus.. Allt är en bluff..

Av Jammar. - Lördag 13 feb 06:29

Sex grader kallt och svart ute.

Av Jammar. - Fredag 12 feb 15:36

Jippi ett nytt guld för killen från stan. Så ät snö Stockholms jävlar och utförsåkare som ville ta bort Östersund som skidskytte centrum .Stanna hemma under sportlovet stockholms jeppar..

Av Jammar. - Fredag 12 feb 07:55

Dumskallarna är på g att göra om samma misstag som förra sportlovet! Undrar om de har blivit förgiftade av att slicka överklassen i röven? Ok man kan göra misstag men fan inte samma misstag två gånger, då är det nått fel i skallen.  Stoppa resandet nu och sluta tramsa. Så blir vi fri skiten.


Av Jammar. - Fredag 12 feb 07:19

Ja hur ska jag skriva ihop det jag tänker på nu? Har suttit och lyssnat på en jäkla sopa från nån myndighet om resandet till fjällen under sportlovet. Tanken är att det är en klassfråga. Att sitta på tåg, bussar eller rasta på bensinmackar eller äta på matställen det tänker de inte på. Utan myndigheterna vill sprida smittan här också. Kan ni inte stanna hemma detta sportlov, det är det ingen som dör av. Så blir vi fri från skiten. Överklassen kan fan stanna hemma.

 Av Jammar. - Fredag 12 feb 06:18

Sexgrader kallt och svart ute. Annars så är det lugnt här i landets mitt. 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se