Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - Torsdag 11 feb 17:39

En svensk värdsmästare i 5000m skridsko. Nils van der pol. Vilken man..

Av Jammar. - Torsdag 11 feb 16:12

Det går segt för Krokom att vaccinering.

 

 

 

Av Jammar. - Torsdag 11 feb 16:08

Läget i Jämtland just nu.

 

Av Jammar. - Torsdag 11 feb 06:58

21 grader kallt och svart ute.

Av Jammar. - Onsdag 10 feb 16:31

urk..

 

Av Jammar. - Onsdag 10 feb 08:52

Ja man minns hur det var förra sportlovet då Anders och ministrarna tillät sportlovsresandet sedan när de har smittat och gjort folk sjuka som fan och folk dog, så sa de "ja det är beklagligt" Nu gör rövhålen samma misstag. Och inte fan har vi blivit vaccinerade heller.  Skicka hit allt vaccin och få fingrarna ur röven, stropp fånar..


Av Jammar. - Onsdag 10 feb 08:01

Det går bra att stoppa resor för västerbottningar men sitt egna resande för södra delen av landet är svårare. Stoppa resandet för Stockholmarna istället så de inte kommer hit och smittar... Om jag ser någon minister här så fan ska jag sparka skiten i röven.


Av Jammar. - Onsdag 10 feb 06:51

Tio grader kallt och svart ute. Annars så är det lugnt här i landets mitt. Lugnet före stormen för snart lär väl de pestsmittade sydlänningarna komma hit till landets mitt på sport lov. De lär väl inte begripa att de ska stanna hemma. Vi vill inte ha dom här.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se