Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - 6 februari 2021 07:28

Tretton grader kallt och svart ute. Sitter och planerar bak inför dagen. Blir ett matbröd där jag ska testa att byta ut vattnet mot vichyvatten. Så ska jag baka skorpor. Tyckte om det som barn och att doppa i te.

Av Jammar. - 5 februari 2021 19:10

Den äckliga överkassen som har underbetalda pigor som torkar upp deras skit på dass .Skickar pigorna att utföra sånt de själva inte vågar för att de är rädda för att bli smittade. Det är dax att förändra världsordningen. Även här så har högern klampat in och lullar runt med den arbetande klassen.  Såg nått om en grann by som heter Dvärsätt..


Av Jammar. - 5 februari 2021 18:24

Ja hur det var förr. 10 000 st i publiken och flera miljoner såg på tv. Spänningen var hög och kommentatorerna skrek eller bölade. Minns att våra svenska damer som kommenterade  prassla med näsdukar och snörvlade. Undrar om det blir så igen?


Av Jammar. - 5 februari 2021 18:00

Ja vad tiden går fort. Det är nästan så det kommer en tår.

Av Jammar. - 5 februari 2021 17:54

Ja hon var också med på uppvisningen. Hon som fick upp ögonen på mig om konståkning. Det är många år sedan nu.

Av Jammar. - 5 februari 2021 14:54

Ja gissa vem som dök upp på avslutningen på de ryska junior mästerskapen. Den före detta skridsko drottningen Alina. os guld vm guld och em guld.

Av Jammar. - 5 februari 2021 08:11

Is dans live från ryssland.


Av Jammar. - 5 februari 2021 06:27

Åtta grader kallt och ser svart ut. Skönt att det är varmare. Det blev ingen spark och lika bra det eftersom de har sandat nu. Annars är det lugnt här i landets mitt. Bortsett från att smittan ökar och att folk dör. Så konståkningen i går och det jag mest kommer ihåg är en ung flicka tror han var 13 år. Hon var som en virvelvind på isen Hon skuttade och hoppade och åkte skridskor så man knappt hann med. Hon hamnade i mitten av tävlingen. Om inte musiken sluta spela så skulle hon åkt fortfarande. Vilken ungdomlig energi och glädje i att få åka konståkning. Tyvär så hitta jag inte något klipp på henne. Ett annat klipp i stället.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards