Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - 4 februari 2021 17:01

Har inga problem med brudar och vapen. ;)

 


Av Jammar. - 4 februari 2021 16:32

Jämtland är dåliga på  att vaccinera fyra nerifrån.

 

Av Jammar. - 4 februari 2021 16:11

Läget i Krokom och Jämtland just nu. OBS! provtagningen har varit låg-.

   


Av Jammar. - 4 februari 2021 12:51

Nu är paråkningen avklarad och det var en bra tävling. Nu väntar jag på flickornas friaprogram men nu är det konståknings lunch. Kåldolmar. Tömmer frysen så jag får plats med mera bröd. 

 



Av Jammar. - 4 februari 2021 11:10

Har tittat på gossarnas tävling och den var otroligt bra. Har aldrig hört så mycket Queen musik på en tävling förut och det är väl inte fel med det. Nu är det paråkning obligatoriska programmet. Man förstår att Ryssland är en av de största konståknings nationerna. De har fina och rena ishallar även för juniorerna.Så ser man att flickorna och pojkarna älskar att få vara isprinsessor och prinsar får skriva autografer får nallebjörnar kastade på isen. Så en kunnig publik.  Ja jag vet att det ska vara VM här den 22- 28 mars i Stockholm men får se om det blir så, det är ju som det är. Om jag kunde skulle jag åka ner? Om myndigheterna kunde få fingrarna ur rumpan och börja vaccinera. 

Av Jammar. - 4 februari 2021 08:13

Länk till dagens tävling live just nu.

Av Jammar. - 4 februari 2021 07:54

Sexton grader kallt och det ljusnar. Ett blåaktigt sken är det ute. De flesta län betalar ut extra till våra sjukvårdshjältar. Men inte Västerbotten. Ska inte köpa en västerbottenost eller bröd därifrån. Ska skylta om alla skyltar till Åre så de smittade skidturist jäklarna åker fel och hamnar i Västerbotten istället. Tjo. Så fortsätter konståkningen i dag.



Av Jammar. - 3 februari 2021 16:53

Ljuset i mörkret. Det är ryska mästerskapen för juniorer. Här har ni länken om det är någon som är intresserad, så kommenterar Ted så det är på engelska. Från i dag.




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards