Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - 3 februari 2021 14:02

När det tunga mörka vemodet slår till. Hur det är och hur man ser det. Satt på balkongen i sex minuter. Det händer en gång per år och i samma tid i början på februari. Får ta lite D-vitamin så går det över.  

 

Av Jammar. - 3 februari 2021 09:14

Inte nog med att det är pest och jordbävningar nu ska solen trilskas också. Det är ett hål i solen så stort så man kan kasta in kepsen.

   

Av Jammar. - 3 februari 2021 09:00

Nu var det segt. Otroligt trött fast jag sov bra i natt. Får väl ta nått jäkla piller och se om jag piggnar till.

Så har det varit en jordbävning

 


Av Jammar. - 3 februari 2021 07:00

Tolv grader kallt och svart ute. Annars så är det lugnt här i landets mitt. Har inte vaknat ännu.

Av Jammar. - 2 februari 2021 08:45

Behöver en spark! Undrar vad man får betala för en begagnad spark? Ska sprida ut på byn att jag behöver en. Det är så många som dött så det borde finnas en. Så funderar jag på om pandemin kom på 70 talet. Bara två tv kanaler som sände skit och tre radiokanaler som pyssla med plågsamma ljudförsök.  Man skulle hoppa från balkongen.



Av Jammar. - 2 februari 2021 07:12

Minus tio grader och svart ute. Koka en mannagryns gröt nu på morgonen första på flera år och gott var det.

Av Jammar. - 1 februari 2021 17:48

Bra att skolor och daghem ska vara öppna! Vaccinera alla vuxna som jobbar inom dessa arbetsplatser och affärsbiträden. Istället för att chefers kusiner släkt och vänner! Nä då skriker dom!  Allt bör vara nedstängt tills de arbetssäljande har fått sprutan i armen.

Av Jammar. - 1 februari 2021 15:12

Den arbetande klassen har anmält ca 7000 st allvarliga fall till arbetsmiljöverket av tillbud om att ha blivit smittade på jobbet vissa har även dött. Så sitter överklassen och chefer som  jobbar hemma och kallar de som kräver skyddsutrustning som munskydd för oroliga och nojiga. Och säger att de ska betala sin skyddsutrustning själva. Affärsbiträden och andra med lågstatus jobb anses vara kanonmat i pandemins tid.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards