Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - Fredag 26 feb 09:12

Bilden på min väns ros som jag har sänt i dag.  

Av Jammar. - Fredag 26 feb 08:06

Smittan är så kraftig i Åre så inga reportrar vill åka dit och göra reportage. Så nu visar man från Vemdalen i stället. Ja snart ligger det väl lik i skidbackarna. Man får väl gräva ner liken i snöhögar så kan släktingar komma hit och hämta dom till våren. Annars så börjar det lukta och drar på sig en massa flugor.

Av Jammar. - Fredag 26 feb 07:44

Tre grader varmt och ljust ute så nu ser man att det är halvmulet här i mitten av landet. Så får man hoppas att stockholmsjävlarna håller sig hemma. Firar sportlov på hemmaplan så att säga. Smittspridningen är lavinartad i Åre.

Av Jammar. - Torsdag 25 feb 17:55

Ja att det var illa i Åre visste man men att det var så här illa.

 

Av Jammar. - Torsdag 25 feb 08:21

Dagens bild på min väns ros som jag har skickat.

 

Av Jammar. - Torsdag 25 feb 06:52

Noll grad och det ljusnar så det ser mulet ut, här i mitten av landet. Annars så är det lugnt utom att smittan ökar och folk dör och smittade skidturister fortsätter att komma. Det ser ganska hopplöst ut. Stoppa resandet! Förbered stockholmarna på ett hemma sportlov.

Av Jammar. - Onsdag 24 feb 18:54

Nu måste man ha munskydd i riksdagen. Ja det är väl ok. Men undrar om de får betala munskydden själva som de som jobbar inom handeln?  Efter ett år så är det ok att använda munskydd för ett år sedan så var det inte det? Det luktar ruttet detta med munskydd och FHM. Stoppa sportlovs resandet.Av Jammar. - Onsdag 24 feb 17:05

Nyss kollat på Flykten från New york. Gamla minnen från förr. När man gick på krogen på lördag och hyrde en video på söndag med polarna. Så låg man halvdöd och kolla på enpilsken.  Så blev det panik hjälp solen lös in med sitt släpande ljus för första gången i år. Tusan vad dammigt jag har det.Måste städa i morgon.Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se