Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - Måndag 22 feb 18:19

Ny smittvåg och sitter och tittar på pesttågen till Åre. Som tur är så åker de bara förbi. Men jag bor ganska nära Åre och det finns de här i byn som jobbar där. De är ju här på affärer och så på kvällarna. Nu när de nya mutationerna som är mer farliga och dödliga så varför stoppar man inte sportlovsresandet? Man får ju inte fram något vaccin. Läget är ju hopplöst.Av Jammar. - Måndag 22 feb 11:29

Ja jag sände en bild till min vän på hennes ros.

 

Av Jammar. - Måndag 22 feb 10:48

Har fastnat i detta med att låta slumpen få bestämma. Tror det kallas för kvant matematik.

   

Av Jammar. - Måndag 22 feb 07:51

Smittspridning på flera skidorter och ändå så har man inte stake för att stoppa sportlovs resandet. De som bor och jobbar där anses vara kanonmat och blir helt övergivna av myndigheterna. (man väntar väl tills stockholmarna har haft sitt lov)


Av Jammar. - Måndag 22 feb 06:29

Minus fyra grader och svart ute. Så är allt lugnt här i mitten av landet. Det lär vara halt eftersom det var plus och regna i går. Och så luktar det ros här.Köpte en ros buske i går för fotografering. Jag som förlorade smak och lukt när jag hade covid för första gången för tre år sedan. Smaken har kommit tillbaka och nu är lukten tillbaka också. Har behandlat mig själv.

Av Jammar. - Söndag 21 feb 16:04

Köpte en ros till min vän i dag. Tog en bild och sände som MMS, så behöll jag rosen själv hö hö.. Har gjort samma med chokladask också, skicka en bild så åt jag upp chokladen själv.

 Av Jammar. - Söndag 21 feb 10:58

Det var dax att byta bakgrund på datan. Så när jag var på affären så frågade jag om jag fick fota tomaterna. Och det gick bra. Så köpte jag rosor också för fotografering inte för att fria. Men de ska få stå tills sig ett tag.

 

Av Jammar. - Söndag 21 feb 07:48

Ja USA är det dumskallarnas land? Skottdrama inne i en vapen affär. En person råkade i gräl med en anställd och han drar vapen och skjuter.Flera andra kunder drar sina vapen och böjar också  att skjuta, plus några anställda. Det var rena kriget där inne. Det slutade med tre döda. Vem är så jäkla dum så man drar ett vapen inne i en vapenaffär i USA?


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se