Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - Torsdag 18 feb 18:40

Fick sitta ute i dag en stund på balkongen, det var tio grader varmt och slapp munskydd och annat skit med folk som klättrar en på ryggen, jag bor ju på tredje våningen. Så har jag tvättat munskydd och corona handskarna nu. Är så förbannat less på detta nu. Inkompetenta idioter till myndigheter som inte begriper att man ska stoppa resandet. Var och handlade jäst i dag för bak. Tänkte att jästen är den enda gästen som jag har haft i min lägenhet på ett år. Fy fan vilket jäkla torftigt liv man lever tack vare dessa myndigheter. Man borde tvinga skit myndigheten att åka pesttåget till Åre.. Löfven har blivit smittad av allt rövslickande så han har glömt medborgarna..

   


Av Jammar. - Torsdag 18 feb 18:00

Oroliga toppchefer inom FHM vill ha polisskydd. Men det borde de få betala själva, som affärsbiträden som får betala munskydd själva om de vill slippa smitta och dö.
Av Jammar. - Torsdag 18 feb 14:54

Satt och lyssnade på informationen från myndigheterna i dag och ser ut som ett frågetecken nu? Myndigheterna menar att de gör allt för att stoppa smittan men de gör fan inte ett skit. Stoppa resandet. så enkelt är det. Dela ut munskydd till alla. Nä det går inte utan man vill smitta folk. Undrar om de sitter och slår vad om hur många de kan smitta? Deras åtgärder gör inte mitt liv lättare. Jag har ju levt under dödshot i ett år nu. Och inget vaccin får man fram heller. De totalt odugliga. De kan peta navel ludd och slicka varandra i röven det är det enda de duger till våra myndigheter.Av Jammar. - Torsdag 18 feb 10:56

Måste berömma de som jobbar på de butiker jag brukar handla på ICA, Systemet, Apoteket. Och alla är så otroligt trevliga. Frågar hur jag mår och hjälper mig att hitta i hyllor och så har de humor och det gillar jag. I dag var jag på apoteket och blev så väl bemött av en ung söt flicka så jag nästan hamna i tårar.. Tack för att ni finns! Ni är ljuset i mörkret. Många som borde gå på kurs hos dessa underbara människor.

Av Jammar. - Torsdag 18 feb 08:53

För ett år sedan! Minns hur Anders  och andra myndighetspersoner och specialister  satt och blå ljög om munskydd och att de hjälpte inte och att medborgarna var för dumma för att sätta på sig munskydd. Och att resa var bra (för stockholmarna) så spred man smittan till övriga landet. Ja man borde polisanmäla dom! Jag är anarkist så jag polisanmäler inte.


Av Jammar. - Torsdag 18 feb 07:40

Ja stoppa resandet under sportlov och påsk. Att det ska vara så svårt att fatta! Nä myndigheterna sitter och tycker synn om sig själva, och är totalt oförmögna att stoppa resandet och stoppa att hela landet blir smittat av viruset och dess mutationer. Och nått vaccin får de inte fram. Kan man inte byta ut de jävlarna.

Har snart suttit i karantän i ett år och lär nog få sitta nått år till om man inte får nån fart på dom skitstövlarna..


Av Jammar. - Torsdag 18 feb 07:17

Fem grader kallt bara i dag och svart ute. Vakna av att pesttåget med sportlovsfirande skitstövlar som inte fattar att man ska strunta i att resa, åkte förbi mot Åre. Stackar jäklar för de som bor där och jobbar. De har blivit övergivna av myndigheterna som vi här i mitten och norr. Fattar inte hur den härskande skit överklassen tänker. Nu gör de väl inte något eftersom den egna klassen ska komma hit och smitta. Och deras resande stoppar man inte så lätt.

Av Jammar. - Onsdag 17 feb 19:26

Kan man inte stoppa resandet eller stoppa smittan så napalm bomba skiten i storstäderna i söder. Har snart suttit i karantän i ett år på grund av inkompetens hos våra kära skithögar till myndigheter. Kan man inte avstå från resandet några veckor? Eller fort få fram vaccin och jag vill ha sputnik 5. Less att umgås med folk på telefon eller datorn. Så vill jag träffa min vän utan munskydd och flera meters avstånd.Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se