Alla inlägg under februari 2021

Av Jammar. - Tisdag 16 feb 06:26

Tjugo grader kallt och svart ute. Urk burk. Ena veckan ska vi få vaccin före påsk andra veckan ska vi få efter midsommar.  eller före midsommar. Så detta med antikroppar ena veckan skyddar dom bra, andra veckan funkar det mindre bra. Myndigheterna tror säkert att vi medborgarna är dumma i skallen. 
Av Jammar. - Måndag 15 feb 18:25

En bild på månen i kylan minus tio grader i kväll kl 18.00

 

Av Jammar. - Måndag 15 feb 14:54

Forskare och andra påstår att barn inte blir sjuka av covid. Men nu visar det sig att flera hundra barn drabbas hårt, bara i Stockholm. Tänker man på hur det kan vara i övriga landet så blir man mörkrädd. Man känner ju till hur folk blir behandlade av sjukvården. Kan vara flera tusen barn som är drabbade. Så vill fler och fler inte ha Astras vaccin eftersom det anses vara rena rama dyngan. Vårdpersonal vill inte ha skiten så nu får väl tredje klassens medborgare dyngan. Så stoppa resandet. Rädda liv.


Av Jammar. - Måndag 15 feb 06:15

Tolv grader kallt och svart ute. Så myndigheternas stora lögn. Det är mer och mer klart att de vill smitta ner folk i fjällen. Det ska bara gå halvfulla tåg och bussar till fjällen men nu visar det sig att de är proppfulla. Ja Myndigheterna tycker att det är för mycket folk här i mitten. Så nu planerar de ett i mina ögon ett folkmord. Själva så är de asen vaccinerade så..

Av Jammar. - Söndag 14 feb 17:21

Ja nytt guld till Nils van der poel och värdsrekord på 12.32.95 på 10 000m Jösses vad fort..

Av Jammar. - Söndag 14 feb 16:27

Nytt världsrekord av Nils van der pol på 10 000 m Men det är fler som ska åka..

Av Jammar. - Söndag 14 feb 08:24

En grad kallt och ljust ute. Jag har försovit mig. Nu när det är ljust ser man vilket väder det är, det är mulet.

Av Jammar. - Lördag 13 feb 17:52

Var ute och fotade månen men jösses vad det blåste kallt.

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se