Direktlänk till inlägg 9 mars 2021

MVR makt.

Av Jammar. - Tisdag 9 mars 07:11

Tre grader kallt och disigt ute men ljust nu här i landets mitt. Ja sitter och småler åt idioterna som demonstrerar mot corona restriktioner. Ja jag är ju oposit mot de.  Tror de är anställda av staten och Anders Tignell för att sprida desinformation. Man kom ju ihåg hur det var med munskydd för ett år sedan. Det var ju så svårt att sätta på sig så vanliga människor klara inte av det. Nu när man inte har nått vaccin så har man anställt tokar som ska hålla på med desinformation. Om jag vore frisk och fått vaccin så skulle jag åkt ner och anordnat motdemonstrationer. Vi som är för munskydd och vacciner rörelsen och håll avstånd och res inte. Ska kalla mig för MVR rörelsen.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Sol

Av Jammar. - Tisdag 20 april 06:06

Två grader och sol.

Av Jammar. - Måndag 19 april 21:28


Månen. Innan sopmaskinerna dundrar loss och sprider sitt damm här i Krokom.   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 18:34

Nu släpper man på angående smittan under studentfirandet. Anders Tignell ligger i feber efter att ha tagit Astra vaccin. Och  han skiter han väl i allt nu. Så nu ligger vi illa till.   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 13:22

Hörde i dag att nästan alla som får Astras vaccin får någon typ av biverkning av en sjukhus anställd. Så nu dumpar man Astras vaccin bland  underklassen medans den tärande överklassen får bättre vaccin av annat märke..   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 06:26


En grad varmt och sol ute. Så är det som vanligt smittan ökar så är det skit att man tvingar folk att gå i kyrkan för att få bli vaccinerad här i Krokom. Jag vet inte hur det är i andra kommuner?.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se