Direktlänk till inlägg 8 april 2021

Avsäger sig all sjukvård.

Av Jammar. - Torsdag 8 april 07:28

Nu sitter kapitalisterna och smittskyddsläkarna i sitt psykopat klubbhus och planerar hur man ska lyckas smitta ner fler här i landet med covid-19 under sommaren. Kapitalisterna skiter i smittan bara de får pengar i fickan och läkarna är mutade och gör som de vill.. Stoppa resandet tills alla fått vaccin! Ja de som inte vill ha slipper vill de ha en plågsam sjukdom så vadå. De borde även få skriva på ett papper där de avsäger sig all sjukvård.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 19 april 21:28


Månen. Innan sopmaskinerna dundrar loss och sprider sitt damm här i Krokom.   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 18:34

Nu släpper man på angående smittan under studentfirandet. Anders Tignell ligger i feber efter att ha tagit Astra vaccin. Och  han skiter han väl i allt nu. Så nu ligger vi illa till.   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 13:22

Hörde i dag att nästan alla som får Astras vaccin får någon typ av biverkning av en sjukhus anställd. Så nu dumpar man Astras vaccin bland  underklassen medans den tärande överklassen får bättre vaccin av annat märke..   ...

Av Jammar. - Måndag 19 april 06:26


En grad varmt och sol ute. Så är det som vanligt smittan ökar så är det skit att man tvingar folk att gå i kyrkan för att få bli vaccinerad här i Krokom. Jag vet inte hur det är i andra kommuner?.   ...

Av Jammar. - Söndag 18 april 21:09


Kvällens måne.  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se