Direktlänk till inlägg 28 april 2021

Dizzy?

Av Jammar. - 28 april 2021 10:41

Jag måste bara berätta om mina vaccinturer. För några veckor sedan så försökte jag boka tid men då var jag för ung. Men för en vecka sedan så fick jag tid men då detta med att gå i kyrkan upp, så då vägra jag. Nu tog jag tid att boka tid och fick en ny tid nu på eftermiddagen. Men de ringde de och avbokade tiden för en stund sedan, eftersom nu är jag för gammal, så nu måste jag ringa på måndag och försöka boka en ny tid?  Tror de inte har nått vaccin?


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 21:36

Kvinnor som gillar att ha sex med hundar. Man får inte bli brydd i dag..   ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se