Direktlänk till inlägg 30 april 2021

Dagens Ros.

Av Jammar. - 30 april 2021 11:13

Dagens ros som är sänd. Det snöa här för en stund sedan här i landets mitt. Var tvungen att gå på affären och handla det är ju stängt i morgon på arbetarrörelsens dag. Tack alla som jobbar på affärer som utsätter er för smitta risker.

 


 
 
Göran

Göran

1 maj 2021 08:19

Hej! Har du tänkt på.... hur otroligt mycket som skiljer JW;s version från originalet. Jag fattar fortfarande inte vad Lennon ville förmedla med den här låten för det låter nästan som om han spottar fram orden. Han låter ironisk, nästan hånfull. För Jerry Williams betyder texten nåt annat. Han menar varje ord när han sjunger att... "A working class hero is something to be". Och det var väl kanske det han ville vara - arbetarklassens hjälte. Och lyckades så bra att även många som inte delade hans värderingar älskar hans musik och sång.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Jammar.

1 maj 2021 10:54

Ja du har rätt. Det har jag också tänkt på.. Ha det bra...

 
Ingen bild

Rakel Arapça

4 maj 2021 12:41

Sluta haha på Sibela som skriver om sitting kristna liv. Du är bara en hoping med avundsjuka. Bete dig som en fkn vuxen människa fortsätt ät fkn grishuvud som ni svennejävlar gör!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 21:36

Kvinnor som gillar att ha sex med hundar. Man får inte bli brydd i dag..   ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se