Alla inlägg under april 2021

Av Jammar. - 9 april 2021 07:16

Så här ser det ut här nu. Nu ska de öppna upp? Fan man kan inte öppna upp förns alla är vaccinerade. De är så jäkla korkade myndigheterna.. Man kan inte slappna av nån gång man måste hela tiden hålla koll på idioterna i lekstugan. Det är ett under att man lever. Snart bryter de sig in här och smittar mig, de jävlarna.. 

 Av Jammar. - 9 april 2021 06:56

Ja det är vitt ute nu som mitt samvete! Man borde skicka ut smittskyddsläkarna och han Anders  med anhang på FHM och vaccinsamordnare  och sopa bort grus och snö nu när det inte dammar. Så gör de lite nytta och fler får möjlighet att hålla sig friska och leva.

Av Jammar. - 9 april 2021 05:49

Noll grader och snöar det  är vitt på backen ca en cm nysnö bra det så det inte dammar här i mitten av landet.. Annars så är det som vanligt smittan ökar och vaccinet lyser med sin frånvaro. Undrar om man får nån spruta i år? de verkar ha kavla bort allt. Man borde förbjuda myndigheterna att ta hand om något. De fipplar bort allt de gör.


Av Jammar. - 8 april 2021 11:09

Dagens ros som är sänd.

 

Av Jammar. - 8 april 2021 07:28

Nu sitter kapitalisterna och smittskyddsläkarna i sitt psykopat klubbhus och planerar hur man ska lyckas smitta ner fler här i landet med covid-19 under sommaren. Kapitalisterna skiter i smittan bara de får pengar i fickan och läkarna är mutade och gör som de vill.. Stoppa resandet tills alla fått vaccin! Ja de som inte vill ha slipper vill de ha en plågsam sjukdom så vadå. De borde även få skriva på ett papper där de avsäger sig all sjukvård.


Av Jammar. - 8 april 2021 06:07

Två grader kallt halvklart men det blåser inte. Annars så är det som vanligt smittan ökar och inte finns det något vaccin. Bara smittskydds läkarna är glada..

Av Jammar. - 7 april 2021 19:04

I dagarna vaknar alla Björnar som har sovit i vinter. Trevligt med lite liv i skogen. Om vaccin fixarna kunde vakna och få fram lite vaccin också.

Av Jammar. - 7 april 2021 10:59

Ja dagens ros som är sänd..  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido