Alla inlägg under april 2021

Av Jammar. - 7 april 2021 06:09

Noll grader mulet och blåser svinkallt. Annars så är det som vanligt smittan ökar och vaccinet lyser med sin frånvaro..


Av Jammar. - 6 april 2021 21:27

Smittskyddsläkare massmördare av värsta sorten. De tar ingen hänsyn till medborgarna utan slickar kapitalisterna i röven. Undrar vart mördar Anders är nu? Sitter någonstans och gnuggar händerna  åt alla lik han har åstadkommit.



Av Jammar. - 6 april 2021 20:39

Nu går vi in i fas fyra med stor smittspridning efter påsken och där väldigt få är vaccinerade, bara chefer och annat avskum som har gått före i vaccin kön. Medborgare som de i butiker och andra ställen är oskyddade. Knappt de får använda munskydd och blir mer eller mindre tvingade att bli smittade.


Av Jammar. - 6 april 2021 12:07

Dagens ros som är till de affärsbiträden och sjukhus personal som offrar hälsa och liv för att den borliga förtryckare klassen ska få leka i sin lekstuga av förtryck..

 

Av Jammar. - 6 april 2021 11:37

Affärsbiträden lever i skräck för att bli smittade, de offras som kanonmat för att det kapitalistiska skit konformistiska samhället  ska få leva som förut. Ock de kristna klubbarna manar till att vända andra kinden till.


Av Jammar. - 6 april 2021 09:04

Har suttit i karantän nu i över ett år. Så att jag fixa munskydd i början av april 2020. Damsugar påse och tyg men jag var först med att använda munskydd här i byn, och jag lever! Fuck myndigheter.

     

 


Av Jammar. - 6 april 2021 08:15

Noll grader och mulet blåser kallt från nordväst. Såg mås så jag rusa ut med kameran men de hann flyga iväg. Annars som vanligt, smittan ökar och vaccinet finns inte. Så lever de religiösa klubbarna rövare.


Av Jammar. - 5 april 2021 11:34

Hur har jag klarat mig utan kaffekvarn? Kaffet har fått en ny smak. Har sytt en dammhuva nu.

   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards