Alla inlägg under april 2021

Av Jammar. - 2 april 2021 12:48

Har haft Öl på balkongen i natt snacka om att vara kalla och goda.

 

Av Jammar. - 2 april 2021 09:41

Dagens ros som är sänd.

 

Av Jammar. - 2 april 2021 07:52

Två grader varmt och halvmulet här i landets mitt.. Så ökar smittan och inget vaccin finns det så det är som vanligt. Så sov jag länge i dag.

Av Jammar. - 1 april 2021 22:45

Vi lever i bluffens tidålder och den största bluffen är detta med jesus gud och bibel.

Av Jammar. - 1 april 2021 19:25

Har haft många jobb i mina dar bl.a stenhuggare. Om jag skulle säga att jag kan inte hugga sten i dag eftersom jag har inte någon slägga. Ja skaffa en slägga då, skulle de säga! Men sjukvården behöver inte fixa något vaccin. De sitter och rullar tummarna och väntar på vaccin. De får väl åka och fixa vaccin då. Kan inte sitta och hålla på så här..  Har förstått nu att det inte står så bra till med sjukvården eftersom jag fick tillrättavisa en sjukvårdspersonal hur man står i kö i dessa pandemi tider. En jäkla lekstuga är det.

 

Av Jammar. - 1 april 2021 18:19

Ja nu får man se om man får nån vaccin spruta i år? Nu har man skjutit upp det till hösten och då kan man lägga på några månader. Suck.. Varför kunde de inte köpa in vaccin från Ryssland sputnik 5. Om ingen annan vill ha så köp in en dos till mig för fan. Jag är en hårding så jag klarar av ett spett i armen bara jag får leva..


Av Jammar. - 1 april 2021 16:57

I Åre så sprids smittan Med ca 10 fall i veckan nu. Här i Krokom där jag bor har det stannat upp men vi får se om några veckor då det kommer att synas om skit turisterna smittar. I Åre är det solklart att så är fallet. Ja det blir en påsk med pest senapsgas och död. Bara för att överklassen ska få ha sina nöjen.

 


Av Jammar. - 1 april 2021 12:13

Har bakar något i dag? Står muffins på receptet och med sax så fixar det sig nog och fantasi... Stora men goda..

 



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards