Alla inlägg under april 2021

Av Jammar. - 1 april 2021 10:22

Alla mobilladdare byts ut i dag före kl12. Har man inte gjort det så ska myndigeterna fixa det till Jul. Man går över från 52 mhz till 11 mhz..

Av Jammar. - 1 april 2021 09:10

All data trafik kommer att stängas efter kl 12 i dag för att stoppa ett nytt datavirus, bankomater affärer och sånt kommer att stängas under påsken för att stoppa viruset det går inte heller att tanka bilar. Mobil samtal över en minut kommer att avslutas.. Så SMS över fem ord kommer inte att sändas..


Av Jammar. - 1 april 2021 07:53

Anders Tegnell avgår med omedelbar verkan och så införs hårdare restriktioner från kl 12 i dag med stopp på allt resande och att man måste ha munskydd i folksamlingar, så måste man gå själv om man måste vara ute.


Av Jammar. - 1 april 2021 07:14

Tre grader varmt och mulet här i landets mitt. Smittan ökar och smittspridare turister åker runt och smittar. Så är det bra att man stänger allt med religiösa täcken under påsken som kyrkor, för att stoppa smittspridningen och sätter munskydd på knasiga religiösa fruntimmer. Så stoppar man alla tåg från södern och stänger alla vägar vid den Jämtländska gränsen.





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards