Alla inlägg under april 2021

Av Jammar. - 15 april 2021 06:30

En grad minus och halvklart. Och vad var det jag sa att påskfirandet med resandet av skidturister skulle öka smittan. Nu är smittan rekordhög. Undrar hur Anders Tignell och smittskydds läkarna tänker nu? Oppsan?  och beklagligt.  Åhh jag blir så arg.. Det är deras fel att smittan är så rekord hög.  De är köpta av kapitalisterna.


Av Jammar. - 14 april 2021 18:59

Att sitta inne och äta hamburgare leder till svårare covid sjukdom enligt amerikanska forskare. Då får man svårare sjukdoms förlopp och dör. Så att äta hamburgare och annat amerikansk mat leder till döden om du blir smittad.


Av Jammar. - 14 april 2021 17:00

Ja viken jäkla jubelidiot vi har som vaccinsamordnare vi har som snackar om covid-19 doser från olika företag som inte finns. Bara den kapitalistiska överklassen blir vaccinerade och de som redan är halvdöda. Jag tror politiker sitter stilla i chock och vågar inte ryta ifrån.  Nu får fan nån slå näven i bordet. Få slut på lekstugan med vaccinsamordnare och tokar som Andres Tegnell med smittskyddsläkare.  Smittan ökar brant uppåt efter påsklovs resandet..


Av Jammar. - 14 april 2021 12:00

Dagens ros till den som lämnade in min plånbok på en affär där de kände mig så de ringde. Tur det finns ärliga personer. 

 


Av Jammar. - 14 april 2021 09:19

Asteroiden missade eller den är framför oss nu, men den 4 maj kommer nästa och den är stor..

Av Jammar. - 14 april 2021 08:18

Asteroid 2021 GC8 träffar jorden? Så borde man gå in i USA med FN styrkor och skydda den färgade befolkningen.Av Jammar. - 14 april 2021 06:36

Noll grader och mulet men det blåser inte. Annars så är det som vanligt smittan ökar tack vare Anders och smittskyddsläkaren här i Jämtland. De har tillåtit smittade skidturister resa runt och smitta ner vårat län. Ska bli intressant att se smittspridningen i statistiken på torsdag och nästa vecka. Och nått vaccin kan vi titta i röven efter. Frågade några hemvårdare om de har fått spruta svaret blev nä men de kände nån som kände nån som fått. Undrar vilka som fått vaccin sprutan? för det är ju ganska många mellan 20 och 50år som fått spruta enligt statistiken.


Av Jammar. - 13 april 2021 17:19

En asteroid 2021 GW4 lika stor som en bil var nära att träffa jorden i går.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se