Alla inlägg under maj 2021

Av Jammar. - 17 maj 2021 12:12

Pizza deg som ska kall jäsa tills i morgon och sedan frysas in så man har.. Tomatsåsen gör man färsk, på krossade tomater. Gjorde ett prov på räkor och grillat fläsk.. Jätte gott... 

 

 



Av Jammar. - 17 maj 2021 08:59

Nu håller det på att spårar ut om vilka som går före i vaccin kön! Militärer ska visst få gå före nu? Jag som går barfota borde också få gå före! Nu är det lekstuga och en jäkla soppa detta med vaccinering..



Av Jammar. - 17 maj 2021 08:22

Om det är nån som vill så har jag den inspelad nu, så bjuder jag på filmvisning med visir, munskydd och handsprit. och ett avstånd på två meter. 



Av Jammar. - 17 maj 2021 08:00

Jag brukar inte skriva om det jag ser på tv. Men denna gång måste jag göra det såg en triller sent i går kväll, Contagion en stjärnspäckad thriller från 2011, Men jösses som om den var gjord i går. Satt mest och gapa så jag har ont i käkarna i dag. Det är ju ett facit, så det skulle bara vara att titta på den så visste man hur det skulle gå.

Av Jammar. - 17 maj 2021 07:02

Åtta grader och mulet och ska bli regn här i landets mitt. Annars så har smittan stannat upp men det är fortfarande kring ca 40 st som blir smittade i veckan här i Krokom och det är en alldeles för hög siffra för en liten kommun. Rädd för att smittan ökar nu när skolorna slutar, med fester och så.. Ser att föräldrar hamstrar på bolaget  för student kalas. 


Av Jammar. - 16 maj 2021 08:55

Vaccinpass? Nu krävs snart vaccinpass på fler ställen. Hur blir det i framtiden? Kommer affärer att kräva pass för att få handla? Och krogen? Att anställda ska ha pass. Har du inte pass så sitt inne! Ska man ha sprit till helgen och inte har pass så blir man utan, eftersom bolaget kommer att kräva pass för att få handla. Vilket mörker va!

Av Jammar. - 16 maj 2021 07:16

Nio grader varmt och mulet ute här i landets mitt. Sitter och snorar och undrar varför de sänder så mycket skit på TV? Om folkpartiet har fått hjälp av de kristna stollarna att välja vad vi får se..


Av Jammar. - 15 maj 2021 11:30

Skapat en egen pizza. Ja god tomatsåsen blev lite stark men vad gör det..

 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards