Alla inlägg under juli 2021

Av Jammar. - 25 juli 2021 16:19

Risken för åska är stor. 27 grader varmt och mörk himmel här i landets mitt.


Av Jammar. - 25 juli 2021 08:21

17 grader varmt och sol ute.. Os trött såg simmning och boxning i natt..

Av Jammar. - 24 juli 2021 00:00

Så finns det ingen jesus eller kristus eller gud allt är bara ett påhitt den största bluffen nånsin.. Sport mera sport i mänsklighetens namn det är opium för folket  det. Ska koka kaffe och njuta av den sanna verkligheten och ingen tro..




OS.

Av Jammar. - 23 juli 2021 23:33

Glad över att japan håller os. Rätt land med ordning så det var en bra os invigning en av de bästa med tanke med pandemin med över 2 miljoner döda och snart 15000 döda här i landet. Men sve kläder var det bedrövligaste jag sett. Nu är de olympiska spelen på g. och ser fram mot att få se all denna sport. Men alla kan inte få se os i detta förtrycka land.. Men låt oss nu få njuta av något som förenar utan religion och politiska skrupler.. Nu råder fred i os andan..

Av Jammar. - 23 juli 2021 15:57

Ja ja ja vårat land måste ha de tråkigaste kläddesigners som finns. Konstfack aj aj.  Det var otroligt tråkigt gul väst och blåa byxor eller tvärtom. Det var det mest tråkigaste jag nånsin sett det går göra mycket med gult och blått men nu fick man skämmas.  Finnarna var bäst av norden annars så var det de afrikanska länderna som var bäst.. Önskar Japan ett bra OS..

Av Jammar. - 23 juli 2021 10:59

Dagens ros som är sänd. En vacker dag ska jag berätta vad jag har gått igenom de veckor som har varit. Jag har en nära släkting som inte mår så bra och myndigheter som försöker lägga deras jobb på mig så de ska få en bra semester. men men tji fick de jag slår aldrig neråt utan bara upp. Så trivs jag bäst i hårt väder och djävulskap.. Ja jag är en slagskämpe. Jag mot surven som det heter och tror på att ensamheten är stark. Leve Anarkismen tjo..

Av Jammar. - 23 juli 2021 06:28

11 grader och mulet och det blåser en kall n/v vind fortfarande här i landets mitt. Så Allra affären och dess chefer. Nått mer mygel och luktar illa finns väl inte. Många som är inblandade i detta. Domare och åklagare som frikände i tingsrätten så de kunde smita och gömma pengarna. Undrar hur mycket de fick i egna fickor? Nu kommer alla att klara sig fast de har blivit dömda i hovrätten till fängelse. Men det är bara ett spel för alla som har blivit blåsta på pengar. Så undrar jag vart de som skriker om hårdare tag är? Högerfolket lyser med sin frånvaro. 


Av Jammar. - 22 juli 2021 08:38

13 grader och mulet ute här i landets mitt så blåser det ganska bra.. Så sitter jag och kollar på os och nån typ av brännboll för damer..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards