Alla inlägg under juli 2021

Av Jammar. - 13 juli 2021 08:37

Att i morgon ska det firas eftersom det Årsdagen av franska revolutionen då man drog ut giljotinen på torget och högg skallarna av adeln och borgarna.. Tjo..

Av Jammar. - 13 juli 2021 08:21

19 grader och molnfritt. Ska bli hett i dag också här i landets mitt. Det är så varma nätter det är det som är problemet. Man sover ju inte så bra nä. Tur det finns ÖL mycket vatten i öl ca 94% Tjo.. Roliga bönder, nu är det för bra det regnar och varmt och det växer så det knakar och det är inte bra det heller.



Av Jammar. - 12 juli 2021 07:30

I pandemins spår. Undrar om det är fler som har märkt samma sak? Folk gammal som ung, kvinna som man ger mig en blick. Vissa har blivit omhändertagna och blir bortförda. De ler med hela ansiktet med ett frågande uttryck som om de vet något. Nästan lite galet uttryck. Det är inte polis som omhändertar utan sjukvårdspersonal. Minns i början på pandemin så sa forskare att man blir angripen i hjärnan också av viruset.. Ja skumt är det, händer nästan varje gång när jag är ute nu.. Det händer på gatan inne på affärer.

Säkrast att sitta inne så man inte blir smittad.. Undrar om det är fullt på psyket nu?

Av Jammar. - 12 juli 2021 06:28

14 grader och sol här i landets mitt. Bra fläktarna har fått vilat i natt, det blir tyst utan surret.  Skulle se fotboll i går kväll men kom på att jag inte tycker om något av lagen så såg film i stället.

Av Jammar. - 11 juli 2021 18:33

Överta all fjällnära skog och gör den till allmänning och till nationalparker.. Hårdare regler att få avverka skog i huvud taget. Kapitalismen ska inte få styra hur våran natur ska vara..

Av Jammar. - 11 juli 2021 18:21

När den kapitalistiska ondskan är som värst. Fabrikör låste in 52 kvinnor och barn som jobbade på en fabrik och det började brinna. Alla dog.  De förvarade också brandfarliga ämnen i fabriken.  Ja när en dödsdom inte är nog straff.

Av Jammar. - 11 juli 2021 16:37

Låg och sov och vakna och det var mörkt som natten och det dundra ute. Nu spöregnar det och blixtarna lyser upp. Det är bra detta, får rensa luften och svalare ute. Så spolar det bort dammet på gatorna..

Av Jammar. - 11 juli 2021 08:30

20 grader och simpson himmel.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards