Alla inlägg under juli 2021

Av Jammar. - 7 juli 2021 15:38

Ja legat och kollat och lyssnat på politiker soppan. Ska vi ha en röd grön röra eller blå brun med kristna stollar som tror på något som inte finns röra. Bäst hade varit ett nyval. Nu har politiker skapat sitt egna styre inte folket. Vi har blivit blåsta..


Av Jammar. - 7 juli 2021 08:54

Suck har suttit och räknat att 1740 st nya smittade och troligtvis delta varianten de senaste dagarna. Så ska det komma ett nytt vaccin för delta så nu får man börja om på ruta ett. Boka tid och sånt skit troligen efter jul.. Vore inte det enklarare att stänga ner och stoppa resandet..

Av Jammar. - 7 juli 2021 07:29

18 grader och mulet ute här i landets mitt. Så förstår jag inte hur hon ledaren i KD kan få sitta kvar.. Hon är ju kriminell. Har det nått att göra med att man blir förlåten i himmelens höjd? Ja många religiösa har nått lik i garderoben.


Av Jammar. - 6 juli 2021 19:12

Jösses vad jag är smart! Tinar pizza degen framför fläkten så blir det svalare inne. Det blir räkor och tonfisk med stark tomatsås och lök med skivade tomater ost..

Av Jammar. - 6 juli 2021 11:49

Dagens ros som är sänd. Har knutit upp ärtorna så de har nått att klättra på också, det är som att kraften har kommit tillbaka nu när det är svalare. Så har biverkningen redan gått över efter vaccineringen. Tjo..

 

Av Jammar. - 6 juli 2021 08:44

Det är kapitalismen som styr. Sitter och funderar på att när restriktioner skulle införas så gick det trögt som fan. Människor offrades. Nu när man öppnar så ska det gå fort som fan innan alla är vaccinerade. Och folk offras på nytt. Krossa kapitalismen!

Av Jammar. - 6 juli 2021 07:19

15 grader och mulet. Har sovit i 16 tim det senaste dygnet har lite feber och lite huvudverk ska gå över om nån dag. Skönt att det är svalare..  Sitter och funderar på detta med att man öppnar upp nu. Offrar man de som inte är vaccinerade nu av olika orsaker?

Av Jammar. - 5 juli 2021 15:47

Jaha då har man åkt dit. Den hårdaste bland de hårda. Fått biverkning av vaccinet sov i tre timmar och är otroligt trött, började i går. Efter fyra dagar efter sista spruta.  Jag fick Astras. Och hett är det 27 grader inne och 32 ute..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards