Alla inlägg under augusti 2021

Av Jammar. - 3 augusti 2021 11:45

Man orkar mer nu när det är svalare väder. Gjort surkål den var slut så det var dax. Så en sats råkost. 1 1,2 huvud och en matsked salt utan jod. Och tänk på att rena fingrar och ej metall efter skärningen. så ska den kramas ut ordentligt flera gånger.. Så ska den stå och syra i flera veckor..Mycket bra för magen, slipper äta dyra mediciner.

 


Av Jammar. - 3 augusti 2021 06:51

Åtta grader och halvklart väder här i landets mitt.. Man sover gott när det är svala nätter.. Missade os i natt också. Så bryggde jag otroligt gott kaffe nu på morgonen. Slog sönder kaffepressen i söndags när jag skulle baka så gått tillbaka till tratt och filter.

Av Jammar. - 2 augusti 2021 11:15

Ja.. Det är väl inte något problem att bli vaccinerad oftast är det trevliga vaccinerare och det går fort.. Men det är ju några riktiga stolpskott som har hittat på detta med att boka tid. 1177 har ju inte funkat här i landets mitt.. Man har varit för ung och så har man varit för gammal eller så har det inte funkat med att logga in och boka.. Eller så hör man rösten som man är så jäkla less på. - tyvärr så är det många som ringer just nu så försök senare- Hoppas klantskallarna hittar på ett nytt boknings system. Jag nästan gruvar mig för att boka ny tid redan nu..



Av Jammar. - 2 augusti 2021 10:32

Nu är det klart med att det ska till en tredje vaccindos. Men redan nu så tisslas och tasslas det om en fjärde dos också nästa år.



Av Jammar. - 2 augusti 2021 06:36

10 grader och halvmulet här i landets mitt. Sovit tungt i natt och det beror på att det är normala temperaturer nu. Men det behövs regn i mängder. Det är torrt här i naturen. Det blev inte nått os i natt.

Av Jammar. - 1 augusti 2021 07:01

14 grader och mulet här i landets mitt. Och ett silver i natt till sara.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards