Alla inlägg under augusti 2021

Av Jammar. - 6 augusti 2021 12:33

Dagens ros som är två och som är sänd..  

Av Jammar. - 6 augusti 2021 09:37

Så munskydds tjafset. Fattar myndigheterna inte att det är folk som inte tror att det är nån pandemin, eller förnekar som använder munskydd på fel sätt eller gnäller.. De spelar dumma för att jävlas. Jag låter dom va och låter de dö eller bli jäkligt sjuka.. Jag är ingen uppfostrare jag är Anarkist och lycklig och använder munskydd (på rätt sätt) och det är mitt beslut! Och det ska folk respektera och inte vara spydiga..

 


Av Jammar. - 6 augusti 2021 08:30

14 grader och halvmulet ute här i landets mitt. Annars så är det bra i dag, bra med kornmjöls gröt och ananas på morgonen. Men kaffet smakar godast. Så sitter jag och skakar på huvudet åt kapitalisterna. De tror att pandemin är över och tror de kan använda den arbetande klassen som kanonmat. De försöker skapa ett paradis enbart för de själva och skiter i andra.. Tur det snart är val. Så man får slänga ut högerkapitalisterna. Mer arbetarmakt!! 

Av Jammar. - 5 augusti 2021 19:11

Åt lite råkost med citron och ananas. Ska koka lite te till kvällen och sova på. Brunkullans med lite citrin och honung, då lär man sova gott och drömma om .. he he.. Är också nöjd med fotograferingen av rosen i förmiddags.  Nu klarar jag av kameran och alla finesser. Nu ska jag försöka hitta ett offer så jag får fota ett levande ting. Få vara finurlig och listig så går det väl?



Av Jammar. - 5 augusti 2021 12:08

Dagens ros som är sänd..

 

Av Jammar. - 5 augusti 2021 06:07

Nio grader varmt och simpson himmel här i landets mitt. Åt kornmjöls gröt en skiva ananas till frukost och nu är det kaffe. Sitter och väntar på boxningen och undrar om den blir lika blodig som i går?



Av Jammar. - 4 augusti 2021 12:13

Dagens ros.

 

Av Jammar. - 4 augusti 2021 08:42

Tio grader varmt och sol här i landets mitt.. Och jösses vilket gott kaffe jag har kokat i dag.. Så mycket blod i boxningsringen nu på morgonen..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards