Alla inlägg under september 2021

Av Jammar. - 26 september 2021 19:30

Avslutar söndagen med ett skönt fotbad med salt tvål och olja. Man känner hur blodcirkulationen i fötterna jobbar. Ska pudra de med fotpuder senare innan lägg dax. Detta är att rekommendera. Man ska vara rädd om fötterna.  Är det inte dax att terrorist stämpla de kristna stollarna som sprider propaganda om att inte ta vaccinspruta? De som inte är vaccinerade blir ju jättesjuka och i sämsta fall så dör de, så är de smittspridare och ställer till med problem för andra. 

Av Jammar. - 26 september 2021 08:10

Sex grader och halvklart ute här i landets mitt. Sitter och tittar på damtussarna som borde tas bort i dag..  Så borde jag diska..

Av Jammar. - 25 september 2021 13:58

Botar separations ångesten med att kludda på den omöjliga rosen. Och tittar på konståkning.. Trodde inte att jag kunde sakna två rosor så? Men ett porträtt  levererad och.. Ja jag får publicera, har frågat självklart..


 


Av Jammar. - 25 september 2021 09:33

Nu är två rosor inslagna och klara för leverans.

 

Av Jammar. - 25 september 2021 07:12

Åtta grader och regnar med nordanvind här i landets mitt. Blir väl lite måla ros och titta på konståkning i dag.. Så har jag kommit på att jag är ett emotionellt överkänsligt vrak. Kul va..

 

Av Jammar. - 24 september 2021 07:00

Fyra grader och halvklart här i landets mitt. Undrar vad dagen ger i dag? Började med fotografering av Månen. Frisk och klar luft så det är bra skärpa.

 Av Jammar. - 23 september 2021 19:14

Det blir ingen fest för den Nobla eliten. det är för farligt. Kan bli smittade de stakars kinkiga pristagarna. Sett att andra myndigheter har kvar restriktioner även efter den sista  september. Men vi andra ska ut i vimlet på sport och arrangemang. Kapitalisterna kräver det.  Det är skillnad på folk och fä.. Smittan ökar och fler dödsfall ändå så lättar man på restriktionerna. Är det ett experiment från FHM med mördar Anders? Vi är snart uppe i 15 000 döda..

 

Av Jammar. - 23 september 2021 09:10

Ja sliter med ros nr 3 men lagt den åtsidan tills jag lugnat ner mig.. Ska ut och gå innan jag skär av mig örat..

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se