Alla inlägg under september 2021

Av Jammar. - 23 september 2021 06:04

Åtta grader och mulet och regnar tror jag här i landets mitt. Otroligt varmt för årstiden på natten här. Ja det är väl miljö förstöringen som är orsaken.  Intressant och se hur vintern blir? Är det inte snart dax att vi skrotar kapitalismen eftersom det är den som är orsaken!

Av Jammar. - 22 september 2021 19:39

Nu går vi in i mörkret igen. Dag och natt lika lång i dag.  Målat promenerat bakat och sovit i dag. Vakna efter luren med en mycket märklig känsla.. Men nu är det bättre.. Trist att det är mulet här annars så skulle man fotat månen i kväll.

Av Jammar. - 22 september 2021 11:35

Solrosen i dag innan den fryser sönder..

 

Av Jammar. - 22 september 2021 07:54

Sju grader och mulet här i landets mitt. Så får vi se vad denna dag har att ge. Ska dricka kaffe nu och senare så blir det väl lite kluddande på ros. Fast jag inte känner för det. måste se om det blir bra fast man inte känner för det. Så blir det en promenad och handlande. Måste säga hej till mina.


Av Jammar. - 21 september 2021 08:21

Nu är jag inne på andra rundan av ros målningarna. Så har jag fixat bättre belysning så nu kan jag måla när jag vill. Köpte den till symaskinen för att trä nål.

   

Snart skär jag mig örat..


Av Jammar. - 21 september 2021 06:12

Sex grader och det regnar här i landets mitt. Får se vad denna dag bjuder på?

Av Jammar. - 20 september 2021 20:05

Jaha var det dax att bli sjuk? Sov hela eftermiddagen och vakna nyss med feber och hosta.. Kokat en kopp te med honung och citron och tagit ett par Alvedon.. Måste bli frisk har så mycket att måla nu.. Så tog jag porträtt i dag för första gången på 20 år. Och de blev jättebra.


Av Jammar. - 20 september 2021 08:10

Dagens ros som inte är riktigt klar ännu. Det är tungt tungt tungt att måla..

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se