Alla inlägg under september 2021

Av Jammar. - 20 september 2021 05:43

Sex grader och svart ute här i landets mitt.. Så ser det ut som om de kristna stollarna som tror på något som inte finns ha förlorat valet i sitt eget klubbhus. Ja nu får väl de präster som inte kan jobba med kvinnor eller viga homosexuella flytta till Polen.


Av Jammar. - 19 september 2021 13:56

Ja jösses amanda nu är det mesta fixat. Fixat fotsalt så det ska bli skönt med ett avkopplande fot bad innan läggdax. Så är två nya rosor på g. Tvättat och torkar en del tvätt i lägenheten. Blir så bra luft av fukten. Så luktar det gott tror jag? Nu väntar jag på maten. potatisen ska koka, det blir fisk i dag och en Urquell, eftersom det är nyttiga söndagen.

Av Jammar. - 19 september 2021 07:32

Sex grader och mulet utanför här i landets mitt. Så får man se vad denna dag har att erbjuda? Nyss vaknat och ska väl måla lite på en ros senare efter kaffet. Så ska jag skicka en i dag också, inslagen och ramad men måste lämna in den.  Så blir det väl en promenad. Så måste jag fixa nått fotsalt? får väl blanda nått själv. Lite grovsalt och tvål ler..

Av Jammar. - 18 september 2021 20:09

Ja det är fullmåne snart men här kommer det att vara mulet så det blir ingen fotografering. Seg dag i dag sov och vakna. Så har jag funderingar på att köpa ett fotbad? Eller så använder jag balja som nu..

 

Av Jammar. - 18 september 2021 09:11

Min morgon. Målade lite, en ny ros på g och så min solros på balkongen. Ska duscha nu och ut på promenad. Panta burkar och handla lite.. Så konståkning från Sibirien..

     


Av Jammar. - 18 september 2021 06:14

Sex grader och mulet här i landets mitt. Ny dag med nya upplevelser..

Av Jammar. - 17 september 2021 19:36

Klart jesus inte var sosse han är ju bara ett påhitt all religion är ju påhittad, århundrades största bluff. Nu ska vi stoppa alternativ för Sverige och SD med KD och de andra höger fascister extremister från att komma in i kyrka,Av Jammar. - 17 september 2021 19:03

Ja ska försöka samla tankarna och skriva. Ska måla ros igen den jag målade i veckan blev tingad samma dag. Nu har jag skaffat bättre papper och finare penslar. Nu har jag både olja och akryl färger. Problemet med oljefärger är tvättandet av penslar. Så är inte thinner miljövänligt. Ska inte måla i dag så vi får se.. Tur jag har fotat rosen många gånger under det senaste året så nu kan det komma en pandemi till. Skämt så klart. Satt i karantän i 17 månader och det vill man inte en gång till. Nu får man hoppas folk sköter sig och tar vaccin. Så vi slipper skiten en gång till.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se