Alla inlägg under oktober 2021

Av Jammar. - 4 oktober 2021 06:09

11 grader och mulet och svart ute här i landets mitt.. Så får vi hoppas på en ny renesans efter åren i medeltida döts alltet där vi befinner oss i dag. Nya avslöjanden om hur politiker kända personer högerkapitalister sportprofiler gömmer undan pengar i skatteparadis.. Och man lyfter inte ett finger för att sätta dit de.. Pengar som skulle användas till skola, barn sjukvård och välfärd.

Av Jammar. - 3 oktober 2021 07:09

Tio grader och mulet ute här i landets mitt. Sovit lite dåligt i natt men men det går nog.. Orsaken var nog att jag hade en skitdag i går. Tankarna föll inte på rätt plats, så var folk inte trevliga i går alla var obstinata.

Av Jammar. - 2 oktober 2021 06:07

11 grader och mulet? Gissar, det är tvär svart ute här i landets mitt. Ska rapa kaffe och hicka klart så ska det målas senare.. Visste ni att när man hickar så är det någon som tänker på en. Hoppas det är någon snygg brud.. hö hö..

Av Jammar. - 1 oktober 2021 20:14

Ja vad säger man.. Man tycker det är så tätt men så kommer det in en 14 åring från Ryssland och gör kvadrupelar, ja ja..  Det blev Ryssland 1, 2 Korea 3.

Av Jammar. - 1 oktober 2021 19:17

Levererat en ros till i dag och målat klart en och har börjat på en ny. Så har det varit konståkning hela eftermiddagen från Gdansk Polen. Det har varit siså där.. Inga nordiska åkare med..  Nu väntar jag på de sista sex åkare. två från Korea två från USA två från Ryssland. Det som har slagit mig hur tuffa de är konståkarna de ramlar och de är snart uppe på bena och fortsätter programmet. Man ser att det gör ont. men men.. Fortfarande så är det svart och rött som domderar i klädfärger och lila blått vitt och mycket paletter,, 

 


Av Jammar. - 1 oktober 2021 06:19

Åtta grader och mulet tror jag? Det är svart ute, här i landets mitt. De varma nätterna förtsätter det ska vara kallt nu så det fryser på bra i backen innan snön kommer..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards