Alla inlägg under oktober 2021

Av Jammar. - 21 oktober 2021 19:45

Ja Anarkister vill inte störta samhälls ordningen genom att smitta andra som gamla barn och kvinnor. Vi vill upplysa om de negativa sidorna med stat hierarki och kapitalism. Att inte vaccinera sig är som att sätta sig i en bil på fyllan och köra. De ställer till med sådant lidande som förlorat luktsinne smak eller postkovid som kan sitta i flera år.. Och det är mycket plågsamt eller i värsta fall så dör man.. Så för fan vaccinera er eller flytta ut i skogen..


Av Jammar. - 21 oktober 2021 19:12

Visst kan man kräva av personal som jobbar med folk att de ska vara vaccinerade, som sjukvårds personal poliser och andra i kommunal verksamhet. Vill de inte vaccinera sig så.. Annars så får de väl sluta och gå och plocka skräp i nån park där de inte träffar andra. Punkt slut.. Vi måste få slut på pandemin den ställer till med så mycket lidande och elände..


Av Jammar. - 21 oktober 2021 18:32

Den Anarkistiska vågen krossa staten kapitalismen och de hierarkiska systemen växer efter pandemin. Är det dax för en nyordning..  De politiska och de kristna stollarna har gjort sitt nu. De flesta myndigheter funkar inte.. Läkare och andra yrkesgrupper lever av att utarma systemet och de driver ett förödande skrå. De får allt de pekar på. Borde inte pengarna fördelas så att det satsas mer på låglöne områden. Kapitalisterna är rädda för inflation och att lönerna ska höjas för den arbetande underklassen. Fuck den styrande klassen..  ..  Dax för något nytt nu..


Av Jammar. - 21 oktober 2021 13:05

Bakar i dag eftersom det blev soppa. Bröd med solrosfrön och vallmofrön russin.

 

Av Jammar. - 21 oktober 2021 07:47

Tre grader och svart ute tror det är mulet och dimms här i landets mitt..

Av Jammar. - 20 oktober 2021 19:09

Det behövs en myndighet som hjälper medborgarna mot andra myndigheter,, Det blir dyrt att anlita jurister varje gång man ska skriva på nått papper..

Av Jammar. - 20 oktober 2021 07:30

Två grader varmt och svart ute, ingen snö här i landets mitt..

Av Jammar. - 19 oktober 2021 14:12

Ja titta det snöar. Skönt att sitta inne och ta ett skönt fotbat och se snön falla ute..

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards