Alla inlägg under oktober 2021

Av Jammar. - 9 oktober 2021 07:38

Åtta grader och dimma här i landets mitt. Ny dag och nya händelser.. Om jag inte vore så lat så skulle jag gå ut och fotografera i dimman..


Av Jammar. - 8 oktober 2021 19:55

Det finns ingen gud eller jesus, allt är bara ett påhitt och bibeln är bara en samling av osanna historier.. Som tusen och en natt..

Av Jammar. - 8 oktober 2021 12:19

Nu har jag fått paketet.. Så nu är jag inte så kinkig längre..

Av Jammar. - 8 oktober 2021 11:06

Fick en avisering om att jag fått ett paket med posten. Knata till ICA och visa koden och de säger att paketet inte är registrerat ännu.. Jaha när blir det registrerat då? Om 1-2 timmar. Spände ögonen i expediten och så att kl 13.00 är det konståkning på TV och får jag inte se konståkning så blir jag jäkligt sur och vet inte vad jag gör.. Jag har inte tid senare.. Så ska jag måla rosor.. Även fast jag ser ut som en buse..




Av Jammar. - 8 oktober 2021 07:53

Sex grader och mulet ute här i landets mitt.. Ska gå ut och hänga i ett facking gathörn och spana ut brudar i dag..

Av Jammar. - 7 oktober 2021 18:40

Som jag skrev nu på morgonen så hade hon ett extremt enormt långt hår. Nu har jag hittat klippet från 2018.. Om ni känner för att se ett långt hår så finns klippet här.. Ja hon är helt annorlunda i dag.. Men jag såg att hon kommer att bli en ny stjärna. jag skrev nått sånt 2018.  Nu har hon även skrivit konståknings historia..

Av Jammar. - 7 oktober 2021 10:50

Ja ett kapitalistiskt svineri av skansen att skjuta vargar för att göra plats för andra djur.. Blir inget mera besök av mig på skansen!

Av Jammar. - 7 oktober 2021 07:11

Ja konståknings historia, nu hoppas det fem varv det är lite så där att "du måste skämta va" Jag minns när jag såg henne för första gången för fem år sedan mager och tanig och ett jäkla långt hår.. Klipp finns nog i blogg historiken.. Ja att det är tur att det inte finns så stort intresse av konståkning här i landet eftersom konformisterna och kapitalisterna förstör allt som är vackert. Så blev jag inspirerad när jag såg att det regnar ute.. Tog en bild på frihand på 4 sek och självklart så blev det skak oskärpa.. Så ut med stativet och då försvann regnet fast det spöregnar.. Lite fotoskola.. Det är samma tider på båda bilderna.. 

   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards