Alla inlägg under november 2021

Av Jammar. - 12 november 2021 19:41

Ut och fota månen men in igen och sätta på sig långkallingar det är kallt ute -1 och blåser..  

Av Jammar. - 12 november 2021 18:03

Har kollat på junior tävling från Ryssland live i dag och är imponerad. Ja jösses vad ska det bli av henne när hon blir stor? Hon heter visst Margareta om jag översatt rätt..

Av Jammar. - 12 november 2021 17:25

Många vapen som försvinner hos myndigheter. Nu var det ett vapen hos polisen så var det väl 4 st som försvann i regeringskansli bara i år. Undrar om de delas ut bland högerextrema?



Av Jammar. - 12 november 2021 08:12

Två grader och halvklart här i landets mitt. Många försämringar för den arbetarklassen i pandemin. Försämrade i anställning villkor, löner som står stilla.  Höjda hyror. Naturen som är tänkt för rekreation blir kalhyggen och kapitalistisk. Sjöarna blir förgiftade av att man släpper på byggande av hus vid stranden. Nu behöver politikerna komma med ett beslut som ger den arbetande klassen något.



Av Jammar. - 11 november 2021 08:08

Nu är det en ny röd ros på g. Bra det så jag får fotografera igen. Behöver ta en paus i målandet. Lite tid för eftertanke.

 

Av Jammar. - 11 november 2021 05:43

Två grader och svart ute här i landets mitt. Snön som kom är nästan allt borta så nu är det mörkt och svart igen. Som det övriga här i samhället. Nu har den mörka kraften fått makt och det utnyttjar dom. En våg av ondska och  destruktiva krafter sveper genom landet. Som detta med strandskyddet och kalhuggning av fjällnära skog. Det kan bli svårt att få ta en strandpromenad eller få fiska från land i framtiden. När det ska byggas hus för de rika vid stranden, och våra fjäll kommer att se för jäkliga ut med hyggen och den skogen kommer inte att växa upp igen.  Fattar inte hur man kunde förhandla med centern och försämrade villkoren för oss som värnar om naturen. Många djurarter kommer att försvinna nu. Sjöar kommer att bli förgiftade av de som bor vid stranden. Bu för centern och socialdemokraterna. Kapitalisterna skiter i mänskligheten och djuren naturen tänker bara på sig själva och kronor.


Av Jammar. - 10 november 2021 17:28

Hur man ser att den är nymåne så ser den ut som ett kommatecken den kommer, och är kommat felvänd så är den avtagande. Men det vet ni väl redan?    

Av Jammar. - 10 november 2021 17:12

Nymåne nu men den är knappt över horisonten. Eller som vi mån nördar säger "tilltagande halvmåne i första kvarteret". Funderar på att baka i morgon bra tid för jäsning. Så är ugnen ny flidd..

 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards