Alla inlägg under december 2021

Av Jammar. - 9 december 2021 15:25

Legat och lyssnat på Tokarna inom myndigheterna som har haft information om smittläget. Ja vad säger man när det är så uppenbart att man kommer att göra samma misstag som i fjol. De lär sig inte!  Stoppa resandet och vaccinera alla är det som gäller. Man kan tvinga folk att betala skatt på arbete så.. Är liv mindre värd?

Av Jammar. - 9 december 2021 13:58

Kände mig sugen för att baka i dag.. ja gott blev det.    

Av Jammar. - 9 december 2021 08:00

Ros i det ambivalenta minnet.

 

Av Jammar. - 9 december 2021 05:55

Minus tre grader och en cm nysnö, här i landets mitt. Åt frukost gröt i dag med en macka och en klyfta grepe.. Eftersom jag är anarkist så har jag så lite rutiner som möjligt. Man blir stark av att strunta i rutiner.. Snart spyr jag på alla tomtar och stakar..


Av Jammar. - 8 december 2021 10:52

Har fått en finne i röven. Undrar om det är en biverkning av 3 dosen vaccin?

Av Jammar. - 8 december 2021 07:58

Morgonens ros fotografering. Så de nya pest restriktionerna.. Slår pannan i bordet och tror det är inte sant.. Något mer slätstruket som att pussa sin egen syster skit  från FHM har jag aldrig hört. Det är som att, det finns några platser kvar på bårhuset i Sveg så vi kör så här, alla gör som de känner för. Nu är det verkligen så att liv är mindre värda en kronan och kapitalismen. Rädda liv gäller inte längre.

 

Av Jammar. - 7 december 2021 19:58

Stoppa resandet nu så det inte blir samma skit som förra året. Gör inte samma misstag nu!. Finns vissa gånger jag önskar att jag har fel och nu så är det så.. Ser en mörk och dyster vinter med många sjuka och dödsfall bara därför att kapitalistiska skidturister ska få komma hit och leka.. Liv är viktigare en kronan..

Av Jammar. - 7 december 2021 18:11

25 dagar kvar av skit julen.. Tur att tekniken funkar i alla fall, fick vaccinbevis efter 2 minuter det var bara att skriva ut.. Så nu kan jag gå ut på krogen.. Ler.. 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards