Alla inlägg under december 2021

Av Jammar. - 25 december 2021 06:55

Minus tre grader och svart ute som själarna på det tjuvaktiga kristna borgar själarna. Här i landets mitt.

Av Jammar. - 25 december 2021 03:00

Sitter och kollar på nedräkningen och det är 10 tim och 10 minuter kvar. tills raketen skjuts upp. Men nu är funderingarna om allt är en stor bluff. Det är något som inte stämmer? Är det ett gigantiskt bondfångeri? Vad jag grundar misstankarna på är för mycket för att skriva här. Så är det många länder som är inblandade och satsat massor med pengar och de skulle inte erkänna att de har blivit lurade. Även här i vårat land är med på ett hörn..

Av Jammar. - 24 december 2021 17:09

Lite paus i konståkningen och skulle kolla om det är någon bra film på tv. Men jösses har SVT blivit någon typ av propaganda kanaler för de kristna stollarna? Det var bara skit.. mässor och gudstjänster och annat strunt.


Av Jammar. - 24 december 2021 14:45

Har inte varit ut i dag fast jag borde slänga soppåsen. Har suttit och tittat på konståkning från 10.45 sov en halvtimme men men sitter nu och kollar herrarna och sedan blir det damerna och det kan bli något i hästväg. Snackar med mitt barnbarn på facetime.  Hon har tappat tre tänder fram..  Ja surra lite med min dotter också hon tyckte jag så ovårdad ut. Ja men jag är ju konstnär och intellektuell nu så.. Så var det ett gammalt ex som ringde också.. Så har jag fått några sms också..  Om jag vetat detta så skulle jag ha rakat mig i dag.. Så väntar jag på att james webb ska fara upp i rymden men det blir förhoppningsvis i morgon. Klarar inte av förmycket på samma dag..

Av Jammar. - 24 december 2021 08:52

Avtagande halvmåne i tredje kvarteret. Fotograferad nu men det var kallt ute så det blev en snabbis..

 

Av Jammar. - 24 december 2021 06:01

Tio grader kallt och svart ute som natten, här i landets mitt. Är det i dag man slaktar grisen och steker fläsket och stoppar korven?

Av Jammar. - 23 december 2021 17:56

Ja man kan vara så jäkla dum så man inte fattar hur dum man låter. Nu är det nya regler i kollektivtrafiken åker man längre en 150 km så ska man få sitta.. Ja det är ju bra men så var det tidigare också vem fan orkar stå i 150 km. i en buss? eller tåg? Myndigheterna tror vi är totalt jäkla dumma eller så är det första april.. Från 28 dec så får kräva sittplats om man åker över 150 km eller så får man stå i 150 km så får man sitta sen. Skrattar så jag får ont i magen.. Inte lustigt att skiten går under när vi har knäppisar som leder oss..


Av Jammar. - 23 december 2021 13:59

Bakat också i dag limpa.

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards