Alla inlägg under december 2021

Av Jammar. - 16 december 2021 07:48

Ska ringa polisen och anmäla helgen för svek, lurendrejeri, bondfångeri och sist men inte minst för störande av ordningen.. Eller förästen jag kan ringa alla de där numren om jag bara visste hur man fixar ett gruppsamtal..

Av Jammar. - 16 december 2021 06:08

Tre grader varmt och mörkt ute som i sinnet på en myndighets chef här i landets mitt. Så är det lugnet före stormen det kommer att börja blåsa som fan till natten.. Blåser bort de idioter som kommer hit.. Vi har en jäkla smitta här nu..



Av Jammar. - 15 december 2021 07:55

Ros i mörkret en tröst för det plågsamma som de julhysteriska skapar. 16 dagar kvar av julhysterin. Rosen gråter fortfarande. Hjärtattacker ökar under julen eftersom man klarar inte av att slänga ut julhysteriska fruntimmer.. Så dör man inte av hjärtattack så tar pandemin livet av en eftersom myndigheterna sitter och petar navelludd och gör inte ett skit som vanligt. Stoppa resandet för tusan..

 


Av Jammar. - 15 december 2021 06:22

Sex grader kallt och halvklart eftersom man ser stjärnorna här i landets mitt. Räkna till sex st.. Och så sitter det en här i soffan så det blir sju.. Så fipplas det med testningen. Det går inte att testa sig för covid längre eftersom systemet har brakat ihop..  Nu kommer det springa omkring massor med sjuka som smittar.. Nu är det bara att vara inne och inte släpp in någon.. Är detta vaccin vägrarnas fel? Eller de kristna julhysteriska fruntimrens fel?




Av Jammar. - 14 december 2021 21:15

Månen i kväll men det var kyligt och rått så det bara några snabbis skjutningar. Tilltagande halvmåne i andra kvarteret. Och avståndet är 384,399 km.

  ..

Av Jammar. - 14 december 2021 17:38

Nu visar det ruttna brun blåa med gloria vilka skitar de är. Skatte lättnader för de bäst ställda med borttagande av skatt på el för de som bor i villa. Men när det var frågan om att ge de sämst ställda pensionärerna några fler 100 lappar i månaden, då fällde de regeringen.


Av Jammar. - 14 december 2021 12:26

Höj elskatten för de som bor i villa eftersom de brassar på med lysen överallt på husen som om de skulle ha ett eget kärnkraftverk på tomten..

Av Jammar. - 14 december 2021 11:08

Finnen i röven som jag misstänkte var en biverkning av den 3 dosen är borta nu.. Skönt..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards