Alla inlägg under januari 2022

Av Jammar. - 16 januari 2022 17:40

Smittan ökar lavinartat och vad ska man göra med de som samarbetar med pandemin? När det här är över så får man raka skallarna på de, så alla ser vilka förrädarna är.


Av Jammar. - 16 januari 2022 07:15

0 grader och svart ute här i landets mitt. Baksmälla efter konståkningen i går och det var en bra tävling.

Av Jammar. - 15 januari 2022 13:23

Ja snart bombar de sig själva det svenska försvaret och skyller på ryssarna. De tror att folket är några jäkla idioter och det gör mig arg. Nu är det konståkning isdans. Så har jag köpt lite nya sysaker trådrullar nitar och nålar. Så det ska bli kul så har jag grillat sidfläsk så man har till smörgåsmat. Så fixat dipp till kvällen när damerna ska åka..



Av Jammar. - 15 januari 2022 08:35

En grad varmt och svart ute här i landets mitt. Nått oväder  är det inte fast man vet ju inte i dag vad som är oväder. Så tittar jag lite på skidåkning långlopp och det finns väl inte något tristare en att se en staka i ett skidspår i 50km.. Men så är det konståkning i kväll och det ska bli spännande.

Av Jammar. - 14 januari 2022 16:35

Aprill väder i januari, snöstorm sol och blåst.. Ja ja.. Köpt en ny skruvdragare i dag, det som är samma som mobilen för kvinnor så vill män ha en skruvdragare.. Klart man väljer en skruvdragare framför en mobil..


Av Jammar. - 14 januari 2022 07:02

Noll grader och lite nysnö ca 5cm.. Men det är svart ute här i landets mitt. Bor i närheten av Åre och nått oväder har det inte varit här där jag bor. Lite regn i går och snöat i natt, så blåser det lite..  men det är normalt här i mitten av landet. Vi håller på att bli fjollor.  Ovädret är en förevändning för att smittläget är som det är..

Av Jammar. - 13 januari 2022 16:34

Det var bra tävlingar fin konståkning Valieva nytt rekord på över 90 p på korta programmet. Blir en spännande lördag.. Nu ska jag kolla skidskytte sedan blir det paråkning i kväll.. Så gick det bra för Ektarina och Paganini.. Så jag är nöjd..

Av Jammar. - 13 januari 2022 14:14

Nytt Svenskt namn att minnas i Konståkning Josefin Taljegard. Wow vilket åk hon levererade och är med i finalen på lördag. Är 7 just nu i korta programmet.. 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards