Alla inlägg under januari 2022

Av Jammar. - 13 januari 2022 08:35

Samma visa varje år. Det är strids Nissarna och nissorna som har sin konferens i Sälen då ser de en ryss som anfaller bakom varje gran och under varje sten.. Snart har de väl smittat ner varandra åker hem så lugnar det ner sig med ryss skräcken.

Av Jammar. - 13 januari 2022 07:45

In i känslorna och mörkret igen, har börjat måla efter nån vecka uppehåll. Det har blivit lite nyordning med nya möbler och så, behöver bara små mixtra med vissa saker. Springer omkring med måttband. Men annars så känns det bra. Så är jag glad för att det är mer konståkning i dag.. Ska få se Elektra från Polen och Peganini från Zurich så ryskorna..

Av Jammar. - 13 januari 2022 06:03

Fem grader varmt och regnar som på en dålig midsommar dag. Så här är det varje år nu för tiden, inget ovanligt. Vintrarna som var förr är historia nu. Klimatförändringar som orsakas av vårat vidlyftiga levende, det är skrämmande och nått nytt som vi kommer att få leva med nu.. Och det är för sent för att göra något och det är kapitalismen som styr.


Av Jammar. - 13 januari 2022 05:07

James är snart klar nu nu så ska speglarna justeras och det tar flera månader.

 

Av Jammar. - 12 januari 2022 19:19

Sitter och tittar på EM och tänker på att det är inte många som får se en fin sport. Är det inte dax att svt satsar mer på konståkning, Många pensionärer som inte har råd med dessa nya kanaler och som gillar konståkning och som skulle vilja se kan inte det eftersom man satsar mer på de som redan har. Bättre att satsa på konståkning för alla..en att ge pengar till de som redan har..

Av Jammar. - 12 januari 2022 18:36

Ja ska man gråta eller skratta. Ska villaägare som brassar på med el och lyse i trädgårdar och inne få kompensation med flera tusen kr i månaden? De får väl anpassa sig köpa lågenergi lampor och släcka lyset.. Som pensionärerna. Pengarna behövs i vården istället, höj lönerna..

 

Av Jammar. - 12 januari 2022 16:46

Var ut på balkongen och kolla om det är något oväder? Ja det töar fyra grader varmt.  Men det har det gjort förut. Tror detta med ovädret och stänga skolor är en ursäkt för att smittan ökar och skolpersonalen hotar med strejk eller vägrar att gå på jobbet efter att skidturisterna varit här och smittat ner. Just nu är det absolut inget oväder. 


Av Jammar. - 12 januari 2022 08:19

Sitter och tittar ut genom fönstret och väntar på ovädret. Tror jag såg en snöflinga? Hjälp! Springer omkring med viftande armar som en äkta fjollträskare.  Och skriker, hjälp nu kommer ovädret.. 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards