Alla inlägg under januari 2022

Av Jammar. - 12 januari 2022 04:54

Sju grader kallt och svart ute och inte nått oväder här i landets mitt.  Har skruvat ihop möbler i natt så nu är allt främmande så man knappt känner igen sig. Nu är det kaffe och choklad muffins som gäller.. Så är webb där ute nånstans i den oändliga rymden. Så börjar konståknings EM i dag med herrar och senare invigning.

 


Av Jammar. - 11 januari 2022 06:03

Zero grader ute och svart ute här i landets mitt. Smittan ökar och inga restriktioner som stoppar skiten, stoppa resor.. De här nya restriktionerna  är och låter som om det är fjolliga tanter som har hittat på..


Av Jammar. - 10 januari 2022 13:34

Nu har jag gett upp. Munskydd av och leva som alla andra. Restriktionerna som skulle komma i dag var bara tomma ord och luft. Att det ska vara så svårt att fatta rätt beslut. Ett slut på resandet och att få bort trängseln i butiker är det samma och vaccinering skulle vara på plats att erbjuda en summa pengar eller en leksak för de spruträdda skulle vara en lösning.. . Nu offrar man liv och hälsa för kapitalismen.




Av Jammar. - 10 januari 2022 07:23

Det är dax att göra det svårare för kapitalisterna. Alla skulder ska försvinna efter fem år. Det skulle bli lägre räntor på utlånade pengar och lägre levnadskostnader. Man skulle inte offra människor för kapitalets skull.  Lägre bostadskostnader. Svårare att göra kapitalistiska klipp. Kapitalet och banker och dess hyenor skulle få mindre makt. 


Av Jammar. - 10 januari 2022 05:53

Åtta grader kallt och svart ute här i landets mitt. Så ökar smittan och man gör inget, det är försent nu. Nu är det upp till var och en att klara sig själv.  Så James resa i rymden långt långt borta. Nästan så man blir lite avensjuk. 

 


Av Jammar. - 9 januari 2022 07:59

Tre grader kallt och svart ute här i landets mitt. Så min vän James som är långt därute i mörkret är nu snart klar nu, ska den sänka hastigheten bara.. Så känner jag mig bättre i dag har ingen feber.. Ska i väg och handla så fort affären har öppnat, ska göra gratäng.

 


Av Jammar. - 8 januari 2022 17:39

Ja jösses nu har jag sovit bort halva dagen. Undrar om jag har covid för femte gången? Men fixa att baka ett matbröd iallafall och köksmaskinen funka bra, den var tyst och stark.. Åt ärtsoppa och nybakat bröd med ost och några Öl men sen så somna jag. Fick också en ide av nån i dag om potatisgratäng av Carmen, men det får bli i morgon istället. Så sydde jag ett nytt fodral till min nya mobil.. Så ska jag få lite nya möbler också nästa vecka. Ska ringa och beställa tid så de kan komma hit.. Fick sms i dag. 



Av Jammar. - 8 januari 2022 06:22

Elva grader kallt och svart ute här i landets mitt. Känner mig febrig och tussig nu på morgonen. Tagit två Alvedon. Och jag som tänkt baka och invikt min nya köksmaskin. Blir väl inget av med det.. Får väl igga framför teven och kolla på sport istället. Så är förvandlingen på Webb nästan klar nu.

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards