Alla inlägg under februari 2022

Av Jammar. - 4 februari 2022 08:32

Konståknings tider men man får räkna om till sv tid. Kan flinas fler som är konståknings nörd som jag.

 

Av Jammar. - 4 februari 2022 05:45

Fyra grader kallt och två cm nysnö här i landets mitt. Ja så är vi igång då, suttit och tittat på konståkning halva natten lagtävling.



Av Jammar. - 3 februari 2022 11:21

Tittar på hockey damer eller småbrudar.. Jag blir så irriterad för de spelar så dåligt.. Vi ligger under med två ett mot Japan i tredje.. .

Av Jammar. - 3 februari 2022 08:52

13 grader kallt och vit fin nysnö här i landets mitt..

Av Jammar. - 2 februari 2022 08:12

Ja jag är anarkist och vill påpeka att vaccinvägrarna och förnekarna har inget med anarkismen att göra. Jag har staten och kapitalismen med hirarkistiska system som fiende. Och vaccinmotståndarna har inget med det att göra. De är egoister som vill flamsa runt som de vill och de har noll koll på  hur anarkismen funkar. Men däremot så kan jag se vaccinmotståndarna som nyttiga idioter.. Själv så är jag vaccinerad tre gånger och har blivit smittad tre gånger, så jag är glad för att vaccinet finns annars så skulle jag vara död nu..


Av Jammar. - 2 februari 2022 06:42

Nio grader kallt och svart ute och normalt vinterväder här i landets mitt. Ska ut i dag ska hämta en beställning på pepparmintsnaps i dag på systemet. Smittan ökar och likaså dödsfallen men det skiter vi i.. Nu låter vi kapitalismen styra och kåta biskopar som jökar runt.


Av Jammar. - 1 februari 2022 19:01

Kåt biskop på Gotland som inte tyckte om sin egna fru och hon var inte tillräckligt attraktiv har fått kicken.Han satt på en annan. Säkert betydligt yngre..  Den svenska kyrkan anser att han har brutit mot det anseende som en biskop bör ha.. He he ja kåta präster..


Av Jammar. - 1 februari 2022 17:20

Ny klocka i dag. Skönt att ha tiden igen.

 

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards