Direktlänk till inlägg 22 april 2022

Krokoms bostäder.

Av Jammar. - Fredag 22 april 19:00

Ja hon Ebba ledare för de kristna stollarna platsar i ett mer sadistiskt fascistiskt parti, efter uttalande om att polisen borde skjuta skarpt. Undrar om hon har blivit vansinnig? Sovit ett tag nu och AC är fantastisk. Alla som bor i dåliga lägenheter som här i Krokom borde få en.

 
 
Göran

Göran

Fredag 22 april 20:12

Håller verkligen med gällande Ebba Kalashnikov. Verka som om högerkanten börjat tävla mot varandra i mest drastiska idéer. Ska polisen skjuta skarp ammunition mot en folkmassa? Fattar hon inte vad det leder till i förlängningen. Jo, buset skaffar sig fler och tyngre vapen och ännu fler liv kommer att släckas. Tyvärr hjälper inte hårdare straff heller men det ger ju procent hos SIFO att skrika efter det.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Lördag 25 juni 19:35

Ja Sara är en fantastisk simmerska.

Av Jammar. - Lördag 25 juni 15:40

33 grader ute och 23 grader inne tack vare AC innan skulle det vara närmare 30 grader inne. ...

AC

Av Jammar. - Lördag 25 juni 08:20

23 grader och sol ute här i landets mitt och ac går för fullt. ...

Av Jammar. - Fredag 24 juni 07:26


15 grader och sol här i landets mitt. Ja i dag får AC gå mest hela dagen.   ...

Av Jammar. - Torsdag 23 juni 19:13

Nu ska det satsas nya miljoner mot våld och mobbing i skolan. Samma skit som 1960 talet samma idioter som ska jobba för att stoppa våldet. Och inte blir det nån ändring. Att det ska vara så svårt att få bort mobbingen i skolan? Man anställer fel folk...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se