Direktlänk till inlägg 16 maj 2022

Lita på?

Av Jammar. - Måndag 16 maj 11:36

Vad är godast buk eller flaska? Dricka klunkar från en flaska är ok, men från burk smakar det inte så bra. I glas av bra kvalitet (fot och kristall glas) så är flask öl godare en burköl.  Men just denna sort är ingen mat öl. Utan mera sällskaps öl som man står och minglar med.. Att det är sådan skillnad mellan burk och flasköl visste jag inte.  Så är priset högre med flasköl. På burk får man en krona i pant. Nu får man hoppas på att glas återvinningen funkar och att kommunen som har ansvar för återvinningen inte gräver ner flaskorna i skogen utan det går till återvinning?

 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Lördag 25 juni 19:35

Ja Sara är en fantastisk simmerska.

Av Jammar. - Lördag 25 juni 15:40

33 grader ute och 23 grader inne tack vare AC innan skulle det vara närmare 30 grader inne. ...

AC

Av Jammar. - Lördag 25 juni 08:20

23 grader och sol ute här i landets mitt och ac går för fullt. ...

Av Jammar. - Fredag 24 juni 07:26


15 grader och sol här i landets mitt. Ja i dag får AC gå mest hela dagen.   ...

Av Jammar. - Torsdag 23 juni 19:13

Nu ska det satsas nya miljoner mot våld och mobbing i skolan. Samma skit som 1960 talet samma idioter som ska jobba för att stoppa våldet. Och inte blir det nån ändring. Att det ska vara så svårt att få bort mobbingen i skolan? Man anställer fel folk...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se