Direktlänk till inlägg 19 maj 2022

Seg i dag.

Av Jammar. - Torsdag 19 maj 06:12

Tio grader varmt och solen skiner från en klar himmel här i landets mitt. Det gick ju bra i går och det trodde jag inte. Vi vann ju.. efter straffar så det blir ju inte full pott. Så blev fläskläggen skit, smaka inte bra och seg som fan.. Man lär sig av misstagen?

 
 
Göran

Göran

Torsdag 19 maj 11:36

Kan man misslyckas med fläsklägg? Bara att lägga den i vatten och koka en timme per kg. Lägg gärna på en kvart ungefär så släpper den lättare från benet. Du kanske hade otur och fick en dålig lägg från affären.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Jammar.

Torsdag 19 maj 12:20

nä du ska dubbla tiden..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 07:50

Tio grader och blåser en kall nordan vind från fjället.. Sitter med frukosten kaffe och macka och jösses vilket gott bröd jag baka i går, porterbröd.. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se