Alla inlägg under maj 2022

Av Jammar. - 26 maj 2022 18:01

Skulle kunna skriva en hel bok om vad jag tycker om de sve hockey proffsen, kortfattat de är några jäkla klantskallar. Vi leder med 3 mål och de lyckades klanta till det. Undrar om de är mutade? Att förlora mot Kanada.


Av Jammar. - 26 maj 2022 10:55

Ja party kolern är laddad för hockeyn. Se så blå Ägen är på burken. Så ska det lagas mat kyckling sursöt sås och ris.

 

Av Jammar. - 26 maj 2022 08:53

Det regnar på rosen film..

Av Jammar. - 26 maj 2022 07:05

14 grader varmt och solen skiner genom regnmolnen, här i landets mitt. Sov länge i dag och äter nu en stadig frukost så man ska orka med hockeyn i dag.

Av Jammar. - 25 maj 2022 20:13

Människan har ett övermodigt kontroll behov över naturen. De ska bestämma hur många träd som ska finnas och så ska det vara planterad skog på rader. Hur många Älgar som ska finna och Vargar, fåglar osv. Vilka fiskar som ska simma i våra vatten och hur vattnet ska rinna. Att göra sig fri från kontrollbehovet över naturen är svårt.


Av Jammar. - 25 maj 2022 19:30

Apkoppor jaha.. Myndigheterna säger att det var bara ett fall först och att de har läget under kontroll. Ja man känner igen det dära snacket. Nu är det flera fall.  Snart har vi en ny pandemi här, det är bara att gilla läget. Vi har några jäkla klantrövar till myndigheter, det är bara så. Snart skickar de smittade hit till mellersta och norra delen av landet också som turister. Som man gjorde med skidturisterna så att tusentals dog här. Massmördaren Anders är väl inlåst nu får man hoppas.



Av Jammar. - 25 maj 2022 18:17

Enkelt att utrota USA befolkning. Skicka dit en massa pistoler och en massa hamburgare. Om de inte skjuter varandra så dör de av fetma när de äter sina hamburgare.. Och snart har vi de fettdrypande skjutglada amerikanarna här som NATO soldater. De kommer mer att störta oss i fördärvet en att göra nytta.


Av Jammar. - 25 maj 2022 11:36

Politiker förvånar mig alltid. Själva så ger de varandra höga löner för annars är det ingen som vill vara politiker menar de. Men när det gäller sjukvårdspersonal så menar de att lönerna är inte orsaken till varför så många slutar eller inte vill jobba inom sjukvården. Urk tänker man..

Urk politikerburk.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards