Direktlänk till inlägg 23 juni 2022

Kaffe och bojkotta jordgubbar.

Av Jammar. - Torsdag 23 juni 06:33

15 grader och mulet här i landets mitt. Blev väckt av back pip och trafik under balkongen kl 03.30 så man är lite mosig. Men man är härdad eftersom det händer varje natt. Som jag sa det är bor det en massa stiollar här. Men skulle jag pipa så skickar de hit polisen, det har hänt men jag har varit oskyldig varje gång. Oftast så har det varit trafik utanför och jag har fått skulden. Så bojkotta jordgubbar i helgen, tänk på kvinnorna från Ukraina som blir utnyttjade.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Lördag 25 juni 19:35

Ja Sara är en fantastisk simmerska.

Av Jammar. - Lördag 25 juni 15:40

33 grader ute och 23 grader inne tack vare AC innan skulle det vara närmare 30 grader inne. ...

AC

Av Jammar. - Lördag 25 juni 08:20

23 grader och sol ute här i landets mitt och ac går för fullt. ...

Av Jammar. - Fredag 24 juni 07:26


15 grader och sol här i landets mitt. Ja i dag får AC gå mest hela dagen.   ...

Av Jammar. - Torsdag 23 juni 19:13

Nu ska det satsas nya miljoner mot våld och mobbing i skolan. Samma skit som 1960 talet samma idioter som ska jobba för att stoppa våldet. Och inte blir det nån ändring. Att det ska vara så svårt att få bort mobbingen i skolan? Man anställer fel folk...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se