Direktlänk till inlägg 23 juni 2022

Kaffe och bojkotta jordgubbar.

Av Jammar. - 23 juni 2022 06:33

15 grader och mulet här i landets mitt. Blev väckt av back pip och trafik under balkongen kl 03.30 så man är lite mosig. Men man är härdad eftersom det händer varje natt. Som jag sa det är bor det en massa stiollar här. Men skulle jag pipa så skickar de hit polisen, det har hänt men jag har varit oskyldig varje gång. Oftast så har det varit trafik utanför och jag har fått skulden. Så bojkotta jordgubbar i helgen, tänk på kvinnorna från Ukraina som blir utnyttjade.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 5 juni 21:27

Tror jag har hamnat i en tids lop. Ska titta på tv i kväll och det är samma program och filmer som förra veckan. Var tvungen och kolla vilket dag det är i dag..  ...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 18:51

Nu är det dax att avskaffa monarkin. En kostsam verksamhet som inte gör nån nytta. Mer pengar till skola och sjukvård. ...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 07:10

Afghanska skolflickor skräms av regimen med förgiftning så de inte ska våga gå i skolan. Jag har samma symtom yrsel och illamående, om den svenska regimen förgiftar pensionärer så de inte ska våga hålla på med sk vänsterpolitik. Och vägrar slicka hög...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 06:26

Fyra grader och blåser fortfarande här i landets mellersta del. ...

Av Jammar. - Söndag 4 juni 07:07

Fem grader mulet och blåser här i landets mitt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido