Direktlänk till inlägg 4 november 2022

Vilka ska få bestämma?

Av Jammar. - 4 november 2022 12:14

Olika namn men samma sak, nu ser man vilka som håller i taktpinnen. Slaveri träldom eller civilplikt ja samma sak gratis arbetskraft och önskan att få styra och härska från den härskande klassen. Du ska gräva diken. Skrota civilplikten för gott. Nån skitstövel med hög lön ska inte få bestäms vilka som ska jobba gratis. 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Tisdag 21 mars 07:14

Gör dagen till en helgdag, Plocka bort en av de religiösa helgerna och gör dagen.     ...

Av Jammar. - Tisdag 21 mars 06:22

Noll grader varmt och mulet här i landets mellersta del. Så finns det tusen olika argument varför vi INTE ska gå med i NATO.. Senast är väl stollen Trump.. Så börjar konståknings VM på torsdag.. Trist bara att ryssarna inte får vara med.   ...

Av Jammar. - Måndag 20 mars 08:51

NATO är inte en garanti för att det ska bli fred på jorden! ...

Av Jammar. - Måndag 20 mars 06:44

En grad varmt och mulet men kan bli sol i dag. 20/3- 21/3 nu vänder det. Varför gör man inte dessa dagar till helg dagar?   ...

Av Jammar. - Söndag 19 mars 16:49

Att kalla någon för "jävla hora" eller att man ska sätta "en kula mellan ögonen" Är inget brott nu enligt lagen? Är det en ny anpassning till NATO? Många nya avtal som finns under bordet på NATO förhandlingarna. Så att vi måste ta till oss kristna se...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido