Alla inlägg under november 2022

Av Jammar. - 7 november 2022 17:06

Läkare ska inte pyssla med byggnader utan de ska dela ut magnecyl och bota skavsår bäst så.. Annars så blir det pannkaka..

Av Jammar. - 7 november 2022 16:43

Ska göra korv på onsdag så var och handlade det sista. Så snöa det faktiskt (blötsnö) Vi folket ska visst få tillbaka gångvägen. Ett stort fiasko från myndigheter. De tog bort en massa fina tallar och satt upp baracker som aldrig har används för vaccinering. Men nu ska de bort och vi få tillbaka gångvägen. Jösses vad detta fiasko har kostat oss skattebetalare.

 


Av Jammar. - 7 november 2022 06:23

USA ett kristet diktatur land där visst abortfrågan är störst. Men att skicka soldater som mördar både barn och kvinnor så köttslamsorna skvätter går bra. Dubbelmoralernas land USA. Kvinnan ska själv få bestämma över sin egna kropp.


Av Jammar. - 7 november 2022 05:57

Två grader varmt och svart ute här i landets mitt. Annars är allt lugnt.

Av Jammar. - 6 november 2022 16:49

Ja allt blev gjort i dag. så nu är det rent och snyggt och tvättat städat och handlat slängt skräp. Sov en timme efter grönsakssoppan. Ja det är bäst du skärper till dig för annars så lär du sluta som de andra religiösa knäpp kärringarna. Jösses vad småfrysen man blir efter en tupplur. 


Av Jammar. - 6 november 2022 11:45

Stor diskat, dammat golv och torkat och tvättstugan. Så nyttiga söndag med grönsaks soppa. så ska man gå och slänga skräp och handla. Titta på tv pucken. Torftiga söndagar.

Av Jammar. - 6 november 2022 06:09

Fem grader varmt och svart ute här i landets mitt. Fortfarande varmt. Nu ska det vara flera cm snö och flera minusgrader nu om det var som förr.

Av Jammar. - 5 november 2022 18:25

PS 5 kan vara på g. Har man tur så får man före Dec. Har kollat på tillbehör hela dagen. VR hjälmen är ju col.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards