Alla inlägg under december 2022

Av Jammar. - 15 december 2022 06:05

Minus 18 grader och svart ute här i landets mitt. Äntligen lite normal vinter temperatur. Lite mer snö så är allt som förut.

Av Jammar. - 14 december 2022 19:48

Nu är botten nådd för undersköterskor och annan sjukvårdspersonal nu är det dax för storstrejk. Dax för chefer att sluta peta navelludd och ta tag i arbetsmiljöproblemen. .  30 % löneökningar.

Av Jammar. - 14 december 2022 17:51

Ja så i dessa tider av högerextremism och nazister så häng inga paket på dörrhandtaget och absolut inga aluminiumformar.. Hos aktivister.

Av Jammar. - 14 december 2022 17:17

Ja funderingarna är nu om det är jag som är målet för en ny terrorattack ftån nazisterna. Men nu har jag en knepigare sak att förtälja. Sedan jag var ut och slängde sopor så hängde det en påse på dörren. I påsen låg det en aluminium förpackning och ett kort där det var skrivet god jul. Bar ut påsen på balkongen satt på mig munskydd och handskar och skidhjälmen och öppna paketet och där låg ett antal rullrån och det var min granne som ville vara snäll. Tur att jag inte ringde bombgruppen.



Av Jammar. - 14 december 2022 16:38

Livet kan vara förunderligt. Som en dålig spion roman. En affär som jag handlar på så har det börjat en ny expedit. Första intrycket var att det var en trevlig ung man, men efter två samtal så avslöjade han sig som nazist.  Nu är frågan? är han en potentiell mördare eller terror dådare? Jag tycker inte om att ha sådana svin i min närhet. Han förgiftar säkert folk i sin närhet med propaganda. Får väl gå dit i morgon och kolla om han har vapen på sig. I sådana här saker är man ensam och det gäller att vara stark.

Av Jammar. - 14 december 2022 09:38

Nu har jag varit ute och kört stridsvagn men körde ner i ett surhål. Var tvungen att åka tillbaka till hallen och tvätta den, passa på och dammsög den också. Men nu har jag varit på slagfältet och sprängt min första nazist. Jippi..

 

Av Jammar. - 14 december 2022 08:07

Anarkist som jag är så lever jag efter "sköt dig själv och skit i andra" detta med samkönade äktenskap ja är man så dum så man gifter sig så låt de få göra det då? Är det nån som vill gifta sig med en gris, så vadå? Det är så obotat dumt resonemanget att det ska finnas bestämmelser om vad eller vem man vill gifta sig med.. Vill gifta mig med mina rosor jag och PS5, och ha massor med hembiträden, vad det är skiter jag i.. 




Av Jammar. - 14 december 2022 07:34

17 grader kallt och svart ute här i landets mitt. Om det kunde komma lite mer snö också.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards